Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Itt az egyperces videó, amely miatt mindenki aggódik Joe Bidenért Amerikában

2024. június 11. 19:41

Finoman szólva sem tűnik úgy, hogy jó formában van.

2024. június 11. 19:41

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Bident lefilmezték, amint mozdulatlanul áll, miközben Kamala Harris alelnök és Philonise Floyd, a néhai George Floyd testvére táncoltak. A felvételeken úgy tűnik, Floyd észreveszi, hogy Biden megmerevedett, és átkarolja az elnököt.

Hiába sikerült Floydnak egy ökölpacsi segítségével mozgásba hoznia Bident, a nézők tovább aggódnak a 81 éves elnök egészségéért.

Később, az este folyamán Biden beszédet mondott, és úgy tűnt, hogy zavartan beszélt.

A Fehér Ház számos előadót meghívott, hogy hétfő este ünnepeljék a Juneteenth-et, azaz a a rabszolgaság eltörlésének emléknapját. Az esemény során Harris alelnök is színpadra lépett, és az ünnepet a választójogért való cselekvés napjának nyilvánította, így a novemberi választások előtt.

Biden hivatalosan 2021-ben tette ünneppé a Juneteenth-et az Egyesült Államokban. A június 19-én ünnepelt nap az amerikai rabszolgaság végének állít emléket, megemlékezve a texasi Galvestonban rabszolgasorban tartott afroamerikaiak felszabadításáról.

Ilyenkor az USA-ban különféle ünnepségek zajlanak, parádékkal, összejövetelekkel és játékokkal. Az emberek olvasmányokkal, énekléssel, templomi szertartásokkal és elmélkedéssel is megemlékeznek az alkalomról.

Mindeközben az esküdtek megkezdték az elnök fia, Hunter Biden perében a tanácskozást.

Hunter Bident azzal vádolják, hogy hazudott az állítólagos droghasználatáró, amikor 2018-ban fegyvert vásárolt. Természetesen ő tagadja az ellene felhozott összes vádat.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. június 20. 14:13
Tisztázzuk. bidé nem azért került amerika élére, hogy az emriakiaknak jü legyen, hanem azért, hogy a megbízóinak jó legyen. Annak, aki nem tudná, bidé miért került amerika élére. A link beillesztését számomra letiltották. Sejtem,miért, majd legközelebb kifejtem. Ezért keresd Viea-n Videa/ And Game feliratos
Bal100
2024. június 20. 07:19
Röhögni ér?? Bár elsőre ijesztő ez.
2024. június 17. 06:53
Nem is kismértékben DEBIL a vén fószer.....célszerűtlen magára hagyni az öreget, mer' nekimegy a falnak, oszt' összetöri magát. Ápolói felügyelet javallott....
summonmancer
2024. június 16. 22:06 Szerkesztve
Ez Amerika: Egy nőnek öltözött "férfi", egy hiénaként vihogó senkiházi, egy szenilis tatuska, meg egy köztörvényes bűnöző sztárolt testvére..... Szép új világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!