Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

„Így Allah nem fog szégyenkezni miattunk” – várandós nők és gyerekek megölésére buzdított egy imám Olaszországban (VIDEÓ)

2024. június 15. 13:42

Egy olasz szenátor szerint „az illegális bevándorlás sok olyan embert hoz ide, akiknek nincs joguk Európában tartózkodni”.

2024. június 15. 13:42

Nyitókép: Képernyőfotó

Miközben az Unió erőszakkal telepítene illegális bevándorlókat Magyarországra, addig Olaszországban már a sokadik szélsőséges imám buzdítja dzsihádra az embereket – hangzott el a Hír TV Híradójában.

A Bolognában élő pakisztáni férfi arra szólította fel a híveket, hogy öljék meg azokat várandós nőket és gyerekeket akik Izraellel szimpatizálnak. 

Így Allah nem fog szégyenkezni miattunk”

– hirdette az imám.

Több olasz város is „megszállás” alatt áll

Az összeállításban megszólalt Alessandro Morelli, az olasz Liga képviselője. A szenátor úgy fogalmazott, 

az illegális bevándorlás sok olyan embert hoz ide, akiknek nincs joguk Olaszországban és Európában tartózkodni...” 

Morelli rámutatott arra is, hogy „az előző baloldali kormányok egy olyan svéd, belga és francia integrációs sémát vettek át ami működőképtelen. Ez ma olyan városrészek esetében mutatkozik meg, amelyeket szó szerint bevándorlók szálltak meg, akik pontosan ugyanazt a modellt hozták, ami a saját országukban volt és egyre agresszívabbak, amikor a mi nyugati értékeinket kérjük számon rajtuk”.

Meloni: Meg kell állítani az illegális bevándorlást

Idézték továbbá Giorgia Meloni miniszterelnököt is, aki az olasz G7 elnökség heti ülésén arról is beszélt, hogy „az afrikai államokat segíteni kell abban, hogy a saját forrásaikból tudjanak növekedni,

hiszen Európa jövője Afrikától is függ. Az illegális bevándorlást azonban meg kell állítani” 

– szögezte le a kormányfő.

A Hír TV összeállítását alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2024. június 17. 07:56
Kellett ez nektek? Mi a fasznak engedtetek be oket?!
Saksafar
2024. június 16. 10:35
Ezeknek a buzdítóknak csak simán meg kéne mondani, hogy a családjával kell kezdeni az irtást annak, aki nem ért vele egyet. Vajon utána is nagy kedve lenne hülyeséget beszélni?
radagast
2024. június 16. 10:06
Egy igazi jogállamban most ennek a buzulmánnak a fejét rátűznék az Eiffel torony tetejére,hadd lássa a többi buzulmán hogy mi a következménye ennek az uszításnak.De franciaország,(így kisbetűvel)nem jogállam.
Intruder
2024. június 15. 20:12
Ilaria, hallod ezt? Tapsikolj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!