Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Hollandiának mégsem lesz „Moszad-ügynök” minisztere

2024. június 15. 12:09

Mégsem Gideon Markuszower lesz a Geert Wilders vezette Szabadságpárt bevándorlásügyi minisztere.

2024. június 15. 12:09
Geert Wilders

Nyitókép: AFP / Miguel Medina

Rövid ideig úgy tűnt, hogy az izraeli születésű, 46 éves Gideon (Gidi) Markuszower lesz Hollandia miniszterelnök-helyettese és bevándorlásügyi minisztere. Csütörtök este azonban az AIVD (holland hírszerzés) megosztotta a Markuszowerről készült titkos biztonsági átvilágítást a Szabadságpárt vezetőjével, Geert Wildersszel, aki ezután lemondott Markuszwer jelöléséről – írja a Neokohn.

Ezt is ajánljuk a témában

Markuszowerről 2010-ben a holland hírszerzés már állította, hogy valószínűleg a Moszad befolyása alatt állhat, és Hollandia potenciális biztonsági kockázatának minősítette

Markuszower folyékonyan beszél héberül, lelkesen részt vesz az izraeli nagykövetség által szervezett rendezvényeken, és jó kapcsolatokat ápol a holland zsidó közösséggel.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. június 15. 18:54 Szerkesztve
És most jön a fekete leves. Csak nem nekünk.
alexandrosz-2
2024. június 15. 14:06
A kóserjobberekkel csak még mélyebbre süllyednek a szerencsétlen választóik a zsidó vircsaft mocsarába ott is, a franciáknal is, a taljánoknál is és persze itthon is.
gyzoltan-2
2024. június 15. 13:50
"Markuszowerről 2010-ben a holland hírszerzés már állította, hogy valószínűleg a Moszad befolyása alatt állhat, és Hollandia potenciális biztonsági kockázatának minősítette" Ez döbbenetes! Hihetetlen! -és nem is hiszem! -méghogy Hollandiának a Moszadtól független szolgálata lenne..? -hát ilyen nincs! Legalább is, ha a magyarországi gyakorlatból indulunk ki..! Igazán büszkék lehetünk rájuk! Általános a vélemény, hogy a zsidó titkosszolgálat a legjobb a világban! Nagy megtiszteltetés, hogy a magyar, vagy magyarnak álcázott magyarországi szolgálat, a szerves részét képezi, szekciója, a világ legjobb szolgálatának..! Magyarok! Legyünk büszkék! Örvendjünk!
bodrigyuri
2024. június 15. 13:18
A Moszad-ügynököt nem kell idézőjelek közé rakni, andi! Izé..., mandi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!