Házhoz ment a pofonért a woke-os balos humorista (VIDEÓ)

2024. június 05. 14:18

Szexuális megjegyzéseket tett egy háromhónapos csecsemőre, nem tette zsebre, amit az apukától kapott.

2024. június 05. 14:18

Nyitókép: Képernyőfotó

Meglepő esetről számolt be nemrég a Marca portál. Mint írták, előadás közben váratlanul megtámadtak egy spanyol humoristát.

Jaime Caravaca – aki rendszeres fellépője a „La Resistencia” nevű madridi klubnak – előadásai gyakran telt házzal mennek, és a közösségi médiában is aktív. Ráadásul sokszor „radikális” poénokkal szórakoztatja közönségét. Most is ez történt.

Caravaca ezúttal Alberto Pugilatónál, egy fiatal apukánál húzta ki a gyufát. Pugilato háromhónapos fiáról posztolt egy képet „Büszkeség és öröm” címmel. Caravaca a fotó alá azt kommentelte: Pugilato úgysem akadályozhatja meg, hogy „fia meleg legyen és fekete férfiakkal háljon”.

Az apuka ezen úgy felbőszült, hogy mikor a humorista a színpadra lépett, 

felsétált hozzá, és lekevert neki egy nagy pofont.

„Pedofil megjegyzéseket mertél tenni a háromhónapos kisfiamra te szemét?! Na, gyere, mondd a szemembe is” – üvöltözte Pugilato, akit végül pár másik néző tessékelt le a színpadról.

Sajnálom, sajnálom, én csak egy apa vagyok, aki megvédi a gyermekét!” 

– folytatta Pugilato, hangsúlyozva, hogy aki szexuális megjegyzéseket tesz háromhónapos gyermekére, annak számolnia kell a következményekkel. Majd ezt követően ismét hatalmas pofont adott a humoristának, aki szó szerint a sarokba szorult.

A rendőrség kiérkezése után Pugilatót nem tartóztatták le, mivel Caravaca úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést.

A politikai különbségek is növelhették a feszültséget

A Daily Mail az eset kapcsán azt is megjegyezte a két férfi között jelentős politikai nézetkülönbségek is vannak, ami tovább növelhette a feszültséget. Pugilato szélsőjobboldali nézeteket vall, gyakran posztol bevándorlás- és LMBTQ-ellenes tartalmakat, nemrégiben például egy videót, amelyben szivárványos zászlót égetnek. Caravaca ezzel szemben baloldali, lelkes LMBTQ-aktivista, aki provokatív humoráról ismert – írták.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krupps
2024. június 06. 10:51
Mindig ez van. A patkányok elszemtelenednek, a jog mögé bújva köpködik a tisztességes embereket. Aztán csodálkoznak, ha indul a vonat.
Spiritmonger
2024. június 05. 21:27
Olcsón megúszta a korcs, aki a gyerekkel viccelődött. Magyarországon véresre verték volna pártfüggetlenül a jóérzésű tagjai a közönségnek. Ütöttem már le olyan szarházit, aki a várandós nejemmel szórakozott, hogy utána az a szar az életéért könyörögjön, és csak az asszony miatt nem vertem nyomorékká. Ha a gyerekkel játszaná el, akkor ott nincs választás, ott azonnali világnézeti fejlesztés van, ami rettentő fizikai fájdalommal jár az ilyen korcsok számára.
jooeee
2024. június 05. 21:05
Meg is érdemli az ilyen hányadék.
billysparks
2024. június 05. 19:22
Helyes és méltányos eljárás a spanyol Koronaszepivel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!