Francia tinédzserek terveztek terrortámadást zsidó célpontok ellen

2024. június 22. 09:02

Nemrég egy 12 éves zsidó lányt erőszakolt meg származása miatt két 13 éves elkövető.

2024. június 22. 09:02
null

Címlapfotó: MTI/EPA/Mohamed Badra

A francia ügyészség terrorizmussal kapcsolatos bűncselekményekkel vádol egy 19 éves férfit és egy kiskorút, miután a páros zsidó célpontok ellen tervezett támadást – közölték igazságügyi források a Times of Israel szerint. A 19 éves fiatalt „terrorista összeesküvés” elkövetésére irányuló támadással és „terrorista vállalkozás céljára történő fegyvervásárlással és birtoklással” vádolták meg. A terrorizmusellenes nyomozók szerint 

az elmúlt hónapokban egyre több fiatalt vettek őrizetbe támadások előkészítése miatt. 

A portálon megemlítik: a francia politikusok is elítélték az ország zsidó közössége ellen elkövetett támadások növekvő számát. Ismert, nemrég egy 12 éves zsidó lányt erőszakoltak meg egy párizsi külvárosi parkban, az eset kapcsán két 13 éves fiút nemi erőszakkal és antiszemita sértegetéssel vádoltak meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 23. 06:57
A zsidó embertelenség, kettősmérce, aljas hatalomvágy nem marad reakció nélkül. Sehol.
Ad majorem Dei gloriam
2024. június 22. 20:05
"Francia", höhö. Insallah.
papalimapapa
2024. június 22. 19:11
Mitől francia az iilegális bevándorló mocsok nigger-arab szar? Kérdés fel sem merül? Merkel éppen hol bujkál? A volt nácikat a mai napig keresik... Merkel nagyobb bűnt követetett el, mint azok, akiket Nürnbergben a padra ültettek. Ő egész Európát, a fehér embert dobta oda az afrikai szartengernek. A nácikat le lehetett győzni. A nigger-arab szaráradatot nem lehet. Már nem. Azon rég túl vagyunk, hogy a határok védelmében lőni kellene... És az oroszokat kúrogatják, amiért visszavennék a rajzolt Ukrajnától a nekik jogosan járó orosz területeket. Ez az ő Trianonjuk... de ők megcsinálják. Mi meg nézünk, mint Mari a moziban. És közben seggnekúrnak minket a milliárdos bírságaikkal.
Kotucso
2024. június 22. 18:58
Ideje lenne megbüntetni az antiszemita Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!