Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Tinédzserek erőszakoltak meg egy 12 éves zsidó kislányt Franciaországban

2024. június 19. 14:57

A francia rendőrség szerint antiszemita motivációból követték el a bűncselekményt.

2024. június 19. 14:57

Nyitókép: Getty Images/Serghei Turcanu

A gyanúsítottak között van a kislány korábbi „barátja”, aki azt mondta, hogy „bosszút akart állni”, amiért a „barátnője” elrejtette előle zsidó identitását – számolt be a Jerusalem Post a francia Le Parisien alapján. 

A múlt héten egy 12 éves zsidó kislány bejelentést tett a rendőrségen, hogy három 12 és 14 év közötti fiú megerőszakolta őt. A támadást követően a lányt egy helyi kórházba vitték, ahol nőgyógyászati vizsgálatnak vetették alá, amely megerősítette, hogy megerőszakolták.

Az erőszakot a rendőrsége „antiszemita bűncselekménynek” minősítette. 

Az eset Párizs egyik külvárosi kerületében történt. 

A fiatalkorú gyanúsítottakat kedden állították bíróság elé. Az egyik fiú mobilján több antiszemita megjegyzést és képet találtak, köztük egy fotót egy elégetett izraeli zászlóról. Egy másik gyanúsított azt vallotta a rendőrségnek, hogy azután ütötte meg az áldozatot, hogy az negatív megjegyzéseket tett Palesztinával kapcsolatban. 

A nanterre-i ügyészség megerősítette a helyi hírügynökségeknek, hogy a tinédzserek ellen „súlyos nemi erőszak, zsarolás kísérlete, magánélet megsértése, halálos fenyegetés” gyanújával nyomoznak. A támadás antiszemita jellege miatt gyűlöletbeszéd miatt is nyomoznak ellenük – írta a Times of Israel. 

Október 7. után Franciaországban megugrott az antiszemita cselekedetek száma.

 A 2023-ban Franciaországban bejelentett 1676 antiszemita incidens 74 százaléka a Hamász támadása utáni három hónapban történt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:31
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­e­­x­i­­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
vanced
2024. június 22. 09:16
Oroszországban vagy nálunk soha nem történhet ilyen, vagy hasonló bűncselekmény! Hát van róla hír a médiában? Na ugye.
Magyarvagyoknemturista
2024. június 21. 06:15
Francia jogállam, a jobboldali szavazókat a hadsereg bevetésével riogatják miközben ez történik. Miért nem a franciák kapnak 200millio euros buntetést és további napi 1millio eurost?!?! Ezek akarnak katonát küldeni Oroszországba miközben otthon sem tudnak rendet tartani.
survivor
2024. június 19. 21:33
A Sarmaták lovaglása UTÁN rend lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!