Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Figyelmeztettek a szerbek: nagy baj lesz, ha az EU nem fogadja el a magyar modellt

2024. június 26. 14:59

A lap szerint ellenkező esetben egyre több migráns érkezhet Szerbiába.

2024. június 26. 14:59

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Novosti.rs szerint az, hogy Szerbiában nőni fog-e a migránsok száma a közeljövőben, attól függ, hogy az EU elfogadja-e a magyar modellt.

Eszerint Budapest dönti el, hogy beléphetnek-e a jövevények az országba, ám a döntést nem otthon, hanem a környező országokban,

pontosabban a belgrádi nagykövetségen hozzák meg.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök bejelentette, vizsgálják annak lehetőségét, hogy az EU-n kívüli országokban folytassanak menedékjogi engedélyezési eljárásokat.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 18:24
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­­­e­l­­d­ ­­a­­ ­­s­z­e­­x­­­i­ ­­­p­u­­­n­­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Szürke Testvérek
2024. június 26. 20:58
TROLLMASO: Hülyeségben még önmagát is fölülmúlja!
Tommaso
2024. június 26. 16:38
Órban nem tett semmit azért, hogy Szerbia feIőI kevesebb mingráns érkezzen a magyar határra. SŐT!!!! Ez a hazaáruó geci 2000 embercsempészt szabadon engedett, hogy még több migráns legyen!!! ------ a vitaképteIen orbanseggnyaIó orokkuruc-2 érvei száma = nuIIa
Tommaso
2024. június 26. 16:36
A konzervativ jobboIdaII teIjesen más, mint az orbánista =Iepenista ruszkicsicska, nyugatáruIó bandák Ég és föId!!! A Les Echos szerint Orbán továbbra is ragaszkodik a KeIet-Közép Európát ismét gyarmatositani akaró gaz ruszkik támogatásához. HAJRÁ NÉPPÁRT! De jólI tették, hogy 3 éve kibacták maguk közü a FIDESZ-bandát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!