Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Európa hasznos idiótái

2024. június 10. 06:03

A globális elit akarja a háború folytatását, és ezt hajtják végre az őket kiszolgáló nyugati politikusok.

2024. június 10. 06:03
EU Referendum - Strasbourg The Seat Of The EU Parliament
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Christopher Furlong/Getty Images

„Emmanuel Macronról köztudott, hogy villámkarriert csinált: a Rothschild bankházban kezdte, majd nagyon gyorsan miniszter lett belőle, s nemsokára a köztársasági elnöki székben találta magát. Na már most: a nagy bankárdinasztiák, főleg a Rothschildok szinte minden nagy háborúban jelen voltak, és tetemes bevételük származott ezekből. Nagyon megharagszanak rám, ha azt mondom, hogy a Rothschildoknak nincs ellenére, hogy Macron egyre őrültebb kijelentéseket tesz, mint aki szándékosan provokálja bele Európát a világháborúba?

Végül Olaf Scholz: ő már hamburgi főpolgármester korában kapcsolatba lépett gigacégekkel, a CumEx-botránya kapcsán a Warburg-dinasztiával, s sok szálon kötődik a globális elit köreihez, részt vett a Bilderberg-bizottság ülésén is. Őt sem tartom szuverén személyiségnek az európai politikában.

Talán érthető voltam, ezért nem akarok a végére tovább okoskodni.

A válaszom tehát a nyitott kérdésre röviden az, hogy az európai politikusok döntő része – tisztelet a kivételnek, így leginkább Orbán Viktornak – nem szuverén, mint ahogyan, éppen emiatt, nagyon sok európai ország sem az már. Döntéseik, háborús őrületük, önhergelő hangulatuk mögött sokkal nagyobb erők állnak, ezért ők már inkább végrehajtók, durvábban hasznos idióták, mintsem felelős európai vagy nyugati vezetők.

És ez valóban szánalmas és végtelenül veszélyes. 

Ha sikeres lesz a szuverenista oldal, alapjaiban kell megújítani az uniót, mert egyébként nem biztos, hogy az állapotok tarthatók maradnak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Lázár János: A győzelem az győzelem

A miniszter szerint még az idei év végéig el kell dönteni, kit indítanak majd a 2026-os országgyűlési választásokon a vásárhely-makói választókerületben.

2024.06.21 21:07

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2024. június 10. 19:07
"...nem szuverén, mint ahogyan, éppen emiatt, nagyon sok európai ország sem az már" Ez a "szuverenitás" mára már teljesen lejáratódott valami. Az EU-csatlakozással Magyarország is, a többi EU-taghoz hasonlóan "lemondott" szuverenitásának jelentős részéről. Annak már csak csekély maradékai vannak. Ettől függetlenül más oldalról az ilyen pénzügyi szálak valóban csökkentik az egyes politikai szereplők önálló döntési lehetőségeit, de szerintem kár összekeverni a "szuverenitás" államra és egyes személyekre való értelmezését. Személyek esetében szerintem csak a kifejezés további értelmezési nehézségét okozza.
alexandrosz-2
2024. június 10. 10:59
Békéről hasbaráznak folyamatosan, mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Krupp Skya
2024. június 10. 07:57
EURÓPA hasznos idiótái. Csak Karácsony Gergely lóg ki a sorból, ő egy idő óta haszontalan idióta.
Majdmegmondom
2024. június 10. 07:36
Meg kellene tiltani Európában a lobbizást, ki kellene tiltani az amerikai pénzembereket. Kezdetnek ennyi. Ja, és a Momentumosokat búcsúzóul Brüsszel főterén megkorbácsoltatni, már csak a hazaárulásuk miatt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!