Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Ennyi morál kell

2024. június 28. 00:40

George Simion és bandája öt éve még magyar sírokat gyalázott, pártja pedig bezáratná a magyar iskolákat, és betiltaná az RMDSZ-t.

2024. június 28. 00:40
Veczán Zoltán
Veczán Zoltán

A politika sokszor kemény, kíméletlen és amorális üzem. Barátok összekapnak, majd korábban egymást nyilvánosan a pokol legmélyére kívánó politikusok hízelegnek egymásnak, világnézetileg összeegyeztethetetlen csoportok borulnak össze, apró Molotov–Ribbentrop-paktumok köttetnek Európa-szerte. Az újabb felállásnál aztán borul minden, cserélődjenek a szerepek, szövetségesek, és tegnaptól fogva már megint Eurázsiával álljunk hadban.

Ursula von der Leyen és Giorgia Meloni, a papír­jobboldali Európai Néppárt (EPP) és a kemény-­konzervatív Európai Konzervatívok és Reformisták Pártja (ECR), a kontinens nettó befizető motorját jelentő németek és a fülig eladósodott olaszok – nos, az ő közeledésük példája is mutatja: nincsenek elsikálhatatlan ellentétek és áthidalhatatlan szakadékok. Akárhány „szélsőjobboldali” bélyeget sütnek is rád, mindig van visszatérés, sőt invitálás középre.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?
Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 28. 13:01
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­k­e­­­l­d­­­ ­­­a­­ ­s­­z­­e­­x­­i­ ­­­p­­­u­­n­c­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
sexykitty-101
2024. június 28. 12:59
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­k­e­l­­­d­­ ­a­ ­s­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!