Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Csúnyán kifütyülték Rod Stewartot a németek, amikor a Zelenszkijjel közös fotóját mutogatta

2024. június 18. 07:56

Úgy tűnik, már nem menő az ukrán elnökkel nyomulni koncerteken.

2024. június 18. 07:56
null

Nyitókép: X

A Sky News arról ír, hogy a 79 éves brit énekes Lipcsében lépett fel, ám amikor a koncerten Ukrajna támogatásáról beszélt volna, a közönség kifütyülte. Röviden úgy tűnik:

 a német közönséget nem érdekelte a rocksztár arcukba tolt véleménye,

és nem tetszett nekik, amikor a Volodimir Zelenszkijjel készült közös képét mutogatta.

Hozzáteszik: mielőtt az énekes előadta volna 1991-es Rhythm of My Heart című slágerét – amelyet háborús dalnak nevez, és a legutóbbi előadásokon Kijevnek szentelte – 

az ukrán zászlót Rod Steward mögé vetítették a képernyőre, majd a Zelenszkijjel készült képeit mutatták, ami felháborodást, kiáltozást és füttyszókat váltott ki a tömegből.

 hangsúlyozzák: több felvételen is látszik, hogy a közönség rögtön kifejezte nemtetszését, amint meglátták az ukrán zászlót.

„A végsőkig támogatnunk kell Ukrajnát” 

– mondta a világsztár korábban.

 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2024. június 23. 11:50
„A végsőkig támogatnunk kell Ukrajnát”. Nem. Nem KELL. Miért kellene? Mint valami vallási hóbort. Ezeket teljesen meghülyítette a propaganda. Adjunk fel mindent, döntsünk be mindent, sodródjunk akár globális háborúba is egy korrupt, fasisztoid maffiaállam kedvéért? Mi az Isten annyira fontos ezen az ukrán szarfészken, hogy ennyire elvakultan, önsorsrontóan bele akarnak rángatni mindenkit? Svájc és Svédország a hidegháború alatt évtizedekig őrizte a semlegességét, most hirtelen a pöcszongorista rezsim védelmében föladják noha semmit sem nyernek gazdaságilag az egésszel.
AGSTN75
2024. június 18. 11:28
Az öreg szombaton jön Pestre, remélem szólnak neki...
zrx8
2024. június 18. 09:06
Az angolszász világrablók soft power nyomulása. Biztos tök véletlen, az összes zenész, aki ennyire meg van veszve a gnómzsidajért, angol meg amerikai.
Patika
2024. június 18. 09:02
Tetézte A BAJT amikor a Zselé képe megjelent, akkor Stewart tisztelgett is előtte. (alapból hányinger)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!