Brutális csapást hajtottak végre az oroszok, egész régiók energiarendszerét semmisítették meg

2024. június 20. 08:17

A rakétákat a Kaszpi-tengerből és a Voronyezsi régióból, míg a drónokat az Azovi-tenger partján fekvő oroszországi Primorsko-Ahtarsk kikötővárosból lőtték ki.

2024. június 20. 08:17
President Putin Visits Mamayev Kurgan Memorial Complex In Volgograd

Nyitókép: Contributor/Getty Images

Az oroszok hatalmas támadást hajtottak végre ukrán területek ellen szerda éjszaka. Az Ukrenergo ukárn energiaszolgáltató arról számolt be, hogy június 20-án éjszaka az orosz támadások következtében négy régióban megrongálódtak a civil energetikai infrastruktúra létesítményei – számolt be az esetről a Világgazdaság

A támadás következtében Vinnitsa, Dnyipropetrovszk, Donyeck és Kijev régiók rendszerei sérültek, a kárfelmérés még mindig tart.

A légierő reggeli közlése szerint Oroszország legalább kilenc rakétát és 27 drónt használt az éjjeli támadásakor. A rakétákat a Kaszpi-tengerből és a Voronyezsi régióból, míg a drónokat az Azovi-tenger partján fekvő oroszországi Primorsko-Ahtarsk kikötővárosból lőtték ki.

 

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. június 20. 17:59
Ez megint ukrán panaszkodás, aminek a folytatása az, hogy "küldjetek még több fegyvert pénzt és zsoldost!"
Csigorin
2024. június 20. 16:36
kellett nekik feszegeteni a pofonosladat es orosz terulet belsejeben olajfinomitokat lodozni megerdemlik
Dixtroy
2024. június 20. 16:04
Itt az igazi hír, eldugva, közben arról lelkendeznek, hogy majd a nyáron 20 f-16osuk lesz. Csak addigra meg már minek. Meg hát ahogy az orosz repcsiket leszedték, az f-16os se lesz nehéz feladvány, és nem kell álcázniuk, hogy parasztok szedik köpőcsővel.
rugbista
2024. június 20. 14:17
Qrva jó. Remélem,a z atomerőművek kimaradtak ebből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!