Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Biden megint nem tudta, merre az arra, Meloni állította irányba (VIDEÓ)

2024. június 14. 08:30

Az amerikai elnök megint kínos pillanatokat okozott a nyugati világ legbefolyásosabb vezetői számára.

2024. június 14. 08:30
null

Nyitókép forrása: A Daily Mail TikTok-oldala

Számos amerikai elnöknek volt olyan bogaras vagy jellegzetes szokása, ami hosszútávon bevésődött az emberek emlékezetébe. A jelenlegi amerikai elnök viszont kifejezetten bővelkedik az ilyen különös szokásokban. A nyilvánosság előtt való szunyókálás mellett az egyik ilyen, hogy a szereplései során rendszeresen elkezdi a levegőt markolászni, mintha kezet akarna fogni valakivel, akit a jelek szerint csak és kizárólag ő lát.

Ez utóbbi megismétlődött a legutóbbi G7 csúcstalálkozón, ahol az olasz miniszterelnöknek, Giorgia Meloninak sikerült kezelnie a helyzetet, és visszakísérte a többiekhez a láthatóan zavarban lévő amerikai elnököt.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

@dailymail This was the moment Joe Biden strangely wandered away during the G7 Summit in Italy. As the other world leaders gathered for a photograph, Italy’s Giorgia Meloni noticed Biden was absent and guided him back to the group. 🎥 Reuters #joebiden #italy #news #politics #giorgiameloni ♬ you not the same - tilekid

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. június 14. 12:33
Meloni a házigazda. Az ő feladata, hogy jó legyen a buli.
atti64
2024. június 14. 12:27
BELÖKTEM VOLNA INKÁBB AZ ÁROKBA
atti64
2024. június 14. 12:26
EGY ILYEN IDIOTA MOSLÉKOT VÁLASZTOTTATOK MEG ELNÖKNEK?????????????????????????????????????????????????USABAN ENNYI BAROM ÁLLAT ÉL?????????????????????????????????,
lagal56-2
2024. június 14. 12:17
VÉN SZENILIS HÜLYE! EZEK AKARJÁK A VILÁGUNKAT IRÁNYÍTANI???????????????? ... a "mély állam" ami sajnos létezik, az viszont aljas, mocskos módon teszi tönkre világunkat a profit éhsége okán! Ezeknek a küldöttje "pressmanci" mint nagykövet "asszonyság", ki több gyermeket nevel a "férjével" együtt! A gyermekek is ferdehajlamúak lesznek vajon? Jaj! Mit is írtam ide! Valószínű, hogy "pressmanci" majd "jó irányba" tereli őket!! Az usa "nagykövettségének" a valós célja így teljes mértékben megvalósulni látszik! Bízok benne, hogy "pressmancinak" követői elégedettek az elért eredménytelenséggel! NAHÁT ÉN MEG ABBAN BÍZOK, HOGY HAZÁNK SOHA SEM LESZ ENNEK A VELEJÉIG ALJAS KESEBBSÉGNEK AZ URALMA ALATT! PERSZE "pressmanci" egy utolsó, mocskos amerikai provokátor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!