Az európai kemény jobboldalra aránytalanul sok fiatal szavaz

2024. június 11. 06:06

A jövőre nézve a fiatalok nem kapnak válaszokat a fővonalas pártoktól. Nem jött be az orosz terelés sem.

2024. június 11. 06:06
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Az Alternatíva Németországért támogatói egy 2014-es kampányeseményen (forrás: Shutterstock)

„Ha mondjuk a francia vagy a német eredmény azt mutatja valakinek, hogy nincs nagyon erős elégedetlenség a jelen »fővonalbeli« pártokkal szemben, akkor nem ugyanazt a fimet néztük.

Az AfD-t kőkemény sajtókampánnyal sikerült 20-ról 16%-ra levinni, de így is megverte az SDP-t, az FDP-t és a Zöldeket. A döbbenetes módon elrontott német energiapolitikának, migrációs politikának lehet köze ehhez...

Franciaország: hát ez egy egészen elképesztő veresége Macron elnöknek – pedig keményen próbált fellépni az elharapózó iszlamista erőszak és a lázadó külvárosok ellen. Nem jött be az »orosz terelés« sem, Le Pen nem harapott rá a csalira. Az európai kemény jobboldalra aránytalanul sok fiatal szavaz. Valószínűleg azért, mert a jövőre nézve nem kapnak válaszokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:37
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
eljolesz
2024. június 11. 20:46
Eddig úgy tudtam, a szavazástitkos. Honnan tudja Demkó, hogy "aránytalanul" sok fiatal szavaz a "kemény " jobboldalra? És mihez képest "aránytalanul"?
Csigorin
2024. június 11. 15:01
mivel egesz egyszeruen ugy akarnak elni mint a szuleik, es nem fogadjak el hogy nekik majd nyomorogni kell mert kovid, mert faszomoccse, vagy mert Europa a vilagvegen mindenaron bele akar tenyerelni egy ot semmiben sem erinto haboruba
2024. június 11. 12:30 Szerkesztve
Demkó (eredetileg Ráczot írtam)úr, feldobom a napját! A fiatalok mellett azok az integrálódott bevándorlók szavaznak nagy számban a “szélső” jobboldali pártokra, akik békét és nyugati életszínvonalat akarják megtartani, amiért nagyon keményen megdolgoztak! A “régi” pártok ezekre az emberekre is ráeresztik, gyakran saját honfitársait, akik képtelenek és nem is akarnak integrálódni! De szerintem maradjon meg az USA-orosz háború téves elemzései mellett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!