Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Az európai felvilágosodás lmbtq-hoz vezető sátánizmus

2024. június 04. 19:51

Az ősi keleti testvérek bezzeg.

2024. június 04. 19:51
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

A nyitókép illusztráció. Fotó: CORDIER SYLVAIN / HEMIS.FR / HEMIS.FR / HEMIS VIA AFP

„Ez járt házasságtörésért Mongóliában 1913-ban a nőknek. Aztán a mocskos kommunisták eltörölték ezeket a szép dolgokat. Irány Mongólia, ahogy ma mondogatják. Mert az európai felvilágosodás lmbtq-hoz vezető sátánizmus. Ez itt tradíció. És az ősi keleti testvérek bezzeg. Nem finnugorok, mint a finnek meg az észtek! Jobboldali értékek.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Martin Ethelwolf

Facebook

Idézőjel

...mint amikor egy politikust vagy közszereplőt kinézetével, származásával, családjával, rokonságával, magánéletével karaktergyilkolnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:05
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­­k­e­­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­i­­­ ­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Bp1964
2024. június 05. 08:52
Ezért a hülye zagyvaságért fizet akárki is? Még a nihilizmust is lehet a semmibe tolni!
vapepe
2024. június 05. 07:59
Ah, bezzeg a haladás felvilágosult Recsk, Gulág, Auswitz és társai mennyire fényesen mutatják az eredményeket és mennyivel kevesebb áldozatot követeltek.
Moslékzabáló
2024. június 05. 06:08
Csak a műveletlen, a világról szerzett - meglehetősen hiányos - ismereteinek morzsáit egyetlen oldalról felcsipegető és ezért roppant magabiztos, nagyképű és fölényeskedő ember ereszt meg ilyen gúnyolódó írást, mint ez a slapaj. Ha Sartreon kívül mást is, mondjuk Ajtmatovot - aki ugyan nem mongol, hanem kirgiz, de a sztyeppei népek kultúrájának alapos ismerője és leírója volt - olvasott volna, talán nem születik meg ez az írás. A nyugati civilizációt sem azok után ítélik meg értelmes emberek, hogy az olaszoknál szűk nyolcvan éve törvényesítették a válást, akkoriban az írek még lecsukták a homoszexuálisokat, az USA-ban pedig a négerek másodrendű állampolgárok voltak. Le kéne szállni arról a túlméretezett paripáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!