Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Az én propagandám jó propaganda

2024. június 25. 12:36

Van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van az precíz, tárgyilagos és elfogulatlan.

2024. június 25. 12:36
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

„Az én propagandám jó propaganda. Hogy a magyar államszolgálati média miként működik, ismerjük. Ám van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van az precíz, tárgyilagos és elfogulatlan, pedig ha máskor nem, akkor a kovidban országról országra, orgánumról orgánumra nyomon lehetett követni, hogy miként görgetnek tovább álhíreket, miként mulasztanak el ellenőrizni információkat, miként módosítja a világnézet a tényeket. Ez így lement a német közszolgálat országos főadóján, miközben az ürge nemhogy közeli, de semmilyen munkatársa nem volt Orbánnak, a Partizán-interjú ismertetéséből nemes egyszerűségből kihagyják, hogy ő Varga Judit exe, pedig a videó címe is ez, a riportban még a jól szituált, kaposvári Gabriella retteg az éhenhalástól.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. június 26. 14:29
Működnek a pavlovi kutyák, különben csak a nyáluk csorogna.
Hangillat
2024. június 25. 21:59
"van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van..." Van egy Tv- képzet, platform- képzet, FOS-képzet képzés stb.; délibábos ábrándok helyett nyugatibábos valóságosdi nyugatibábokkal: $oro$-terv stb. nincs, ebből lett az 'Orbánék sorosoznak' és erre a 'nincsezés' és 'vanozás': Orbánlop,egészségtanügyrom,stadion,akkumulátor,pincsi,bezzegországozás... A minap híre -az usás szolgálat által befolyásolt tudományos körök, négyszögek és egyéb geometriai megbízhatóságok covideálták a kínai vakcina ártalmasságát, hatástalanságát. A FOS - etika a hír igaz, álszent vagy nincs is, a komment a lényeg. Jöhet a baloldali nézet- érzet gondos formálása deformálása.
2024. június 25. 18:36 Szerkesztve
Az alábbi források bármelyikének hitelt ad még valaki? CNN, The New York Times, BBC, AP, The Washington Post, The Guardian stb. akkora kacsákat írtak már Magyarországról, hogy nem győzzük röhögni őket! A hitelességnek és a kiegyensúlyozott tájékoztatásnak még az árnyéka sem vetül rájuk. Fenntartásokkal fogadjuk minden szavuk! A média árut termel. A média a piac törvényei és erkölcse szerint működik. Nem is tehet mást! Ez a lényege! Elképzeléseket ad el! Az adatok az a vivőanyag amire alapozva eladhatóvá válnak az elképzelések. Az adatok azonban semmit sem mondanak a belőlük levont következtetések helyességéről!!!
P_F_Juli
2024. június 25. 18:18
"Van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van az precíz, tárgyilagos és elfogulatlan." András! Valaha mi is ezt gondoltuk, egészen addig, amíg betekintést nem nyertünk ebbe a tökéletes nyugati demokráciába az utóbbi években. Nem véletlenül él és virul egy ide illő magyar mondás: lakva ismerszik meg az ember. Belaktuk a nyugat idilljét, és azt kellett megállapítanunk, hogy az nekünk nem tetszik. Persze vannak libsibolsik, akik odáig vannak érte, mert támpontot ad nekik minden kudarcuk átfényezésére. Hogy tudniillik, mindenért is az Orbán tehet. Azért mert ők balfékek, és azt várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön, és a jó életnek sem akar oda repülni - nos azért is mindig lehet mást hibáztatni. De ha teljesülne a vágyuk, hogy nálunk is minden olyan lesz mint nyugaton, higgye el mindenki, hogy rádöbbennének, nem erre a mozira fizettek be. De rögtön átállnának, és azonnal kész lenne a recept, mert még arról is az Orbán tehetne, hogy nálunk még a nyugat sem olyan mint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!