Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

A vallásszabadság miatt félti hazánkat az amerikai külügyminiszter, Szijjártó Péter visszaszólt neki

2024. június 27. 09:31

„Nonszensz vádat fogalmazott meg” Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere Magyarországgal szemben a tárcavezető szerint.

2024. június 27. 09:31
Cyprus Hungary

Nyitókép: Danil Shamkin/NurPhoto via Getty Images

Szijjártó Péter bejegyzése szerint Antony Blinken most a vallásszabadság kapcsán fogalmazott meg kritikát Magyarországgal szemben, mondván, hogy a tisztségviselők antiszemita retorikát használnak.  

„Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor” – fogalmazott a tárcavezető.  

Ezt is ajánljuk a témában

Mindeközben Izrael futballválogatottja és klubcsapatai a következő szezonban újra Magyarországon játsszák mérkőzéseiket, mert nálunk biztonságban érzik magukat

 – írta Szijjártó Péter.

(MTI)

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 544 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. június 29. 08:57 Szerkesztve
kobi40 2024. június 27. 22:04 ..."Készülnek valamire. Ez nem jó omen."...Legalábbis a CIA szorgosan DOLGOZIK rajta : ÚJ CIVIL szervezet, az Amnesty International Sorosék támogatta Budapesti Szolidaritás Palesztinával (!???? egy magyarnak ilyen az eszébe nem jutna!!!), teli firkált pesti házak a FREE GÁZA feliratokkal (a pina, horogkereszt, a fasz, a zsidócsillag firkák helyett, mert ma már csak tegelnek), ÁLBALHÉ a palesztin és zsidó zászlós csoportocska között a buzifesztiválon (Pressman szervezés, hogy csak jöjjenek, jó buli lesz, 2 hónapja itt tartózkodó zsidó provokátor sráccal !), a pesti zsidó étterem izraeli zászlajának a letépése (arab vagy zsidó provokátorok !), a bandzsa, buzi USA helytartó támadásai a gyermekvédelmi és a szuverenitás védelmi törvények ellen, és MOST még ez is ! Pedig a zsinagógák mellett évek óta, vagy 27 muszlim mecset van már az országban, Győrtől, Miskolcon, Debrecenen át Szegedig! Budán meg az ÚJ FŐMECSET!
csapláros
2024. június 29. 08:35 Szerkesztve
alexandrosz-2 2024. június 27. 22:19 • ..."Szar zsidócsicskák vagytok kakadu. Szabadon rugdosnak a gazdáitok benneteket. Takarodjatok!"... Mi van húgyagyú ? FÁJ A TÜSKE ??? Hungarista őseidet is szabadon rugdosták a nácik. A magyar százados, ha elé állt egy SS közlegény, nyakig összefosta magát a keleti fronton ! MOST legalább 1. VISSZAPOFÁZUNK a LIBERÁLNÁCIKNAK 2. se pénz, se fegyver, se paripa az ÚJ keleti frontra, hanem SEMLEGESSÉG, bazdmeg, ahogyan arról az '56-os szabadságharcosaink álmodtak ! 3. drága és berozsdásodott amcsi fegyverek helyett OLCSÓBBAT, JOBBAT veszünk és gyártunk MAGUNKNAK, magyar találmányokkal. 4. zsidócsicska? A Lófaszt: HA kell IGEN, zsidóbbak vagyunk a zsidóknál is !!! 5. Takarodni? Hogy az ingünket-gatyánkat leszedjék a Sorosék rólunk amiért 2010-től dollármilliárdokat hiteleztek a fajtádnak a kormánybuktatásra? ANYÁDAT nézd hülyének balfasz amőbaagyú, a Bidé seggénél is ostobább tetű !
Regelő
2024. június 27. 23:29
Blinken megint anyázott egy öblöset, Szijártó meg elküldte a sunyiba. USA diplomácia, váljék kedves egészségére! Ennyit ér a sztori, lapozhatunk. Megszoktuk, és unalmas.
alexandrosz-2
2024. június 27. 22:19 Szerkesztve
Szar zsidócsicskák vagytok kakadu. Szabadon rugdosnak a gazdáitok benneteket. Takarodjatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!