A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nemzetközi Válságcsoport: Ukrajna kénytelen megállapodást kötni Putyinnal

2024. május 29. 12:24

Ukrajnának gyorsan kell cselekednie annak érdekében, hogy csapataik elegendő fegyverrel rendelkezzenek az Oroszország elleni háborúban.

2024. május 29. 12:24
null

Nyitókép: KOSTIANTYN LIBEROV/GETTY IMAGES

Ukrajnának és szövetségeseinek gyorsan kell cselekedniük annak érdekében, hogy az ukrán csapatok rendelkezzenek az Oroszország elleni harchoz szükséges fegyverekkel és kiképzéssel, különben Kijevet olyan megállapodásra kényszeríthetik a háború befejezése érdekében, amely Vlagyimir Putyin orosz elnöknek kedvez – állítja a Nemzetközi Válságcsoport (ICG).

Túl sokáig ragaszkodtak a szövetségesek ahhoz a mágikus gondolkodásmódhoz, amely Oroszország gyengeségéről és Ukrajna azon képességéről szól, hogy a Kremlt harctéri sikerekkel tárgyalásokra kényszerítheti

– mondta a Newsweeknek Alissa de Carbonnel, az ICG európai és közép-ázsiai programigazgató-helyettese.

Az ukrán erők hátráltatják az orosz csapatok előrenyomulását keleten, különösen Harkiv térségében, ahol Kijev túlerőben lévő erői lőszerhiánnyal küzdenek, amit egy, az amerikai kongresszus által elfogadott segélycsomag fog pótolni. Miközben Moszkva abban reménykedik, hogy ellenfele jelentős engedményeket tesz a békéért cserébe, Ukrajnának elegendő csapatot kell besoroznia, és várnia kell, hogy támogatói megadják neki a hosszú háborúhoz szükséges fegyvereket. 

 

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 16:03
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­p­u­n­­­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. május 29. 17:17
Ennyi hazugságot össze-ollózni… Borzalom vagy,Mandi…🤮🤮🤮
evpus
2024. május 29. 17:03
Már 2x akartak az oroszok tárgyalni, hiába!!! Az amik nem engedik.
csapláros
2024. május 29. 14:18 Szerkesztve
Basszuskulcs, mi a faszt akar az ukrán, amikor az Iván az erdőből élesben játszadozik azzal a játékkal amin az óvodában és az iskolában is valamennyien felnőttünk ??? Egy kissé ormótlan az összecsukható táblagépe, mint mikor hangosan hahotázott az ifjúság a bili alakú szovjet holdjárón, de a lényeg az, hogy működik... Mondhatni, korunk DJ-je. https://cdn.origo.hu/2024/05/1k5oLo7-3zV_uQJ2t1lzB5VBLDKuZTODywR3EmiOSkM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjODkyYzNkODlmZjQxNjE4OGE0MWFjMTk4MzQxNzE2.webp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról