Még sincs túl az életveszélyen Robert Fico?

2024. május 15. 17:31

Egymásnak ellentmondó hírek érkeznek Szlovákiából.

2024. május 15. 17:31
null

Nyitókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

Nem sokkal öt óra előtt a TA3 a F. D. Roosevelt Egyetemi Kórházra hivatkozva azt írta, Robert Fico (Smer) kormányfő az életéért küzd – számolt be az Új Szó. Korábban több forrás is megerősítette a Denník N-nek, hogy a szlovák miniszterelnök túl van az életveszélyen. A Pravda információi szerint az egyik lövedék Robert Fico hasüregébe hatolt. A többi sérülései viszont nem életveszélyesek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:45
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­­z­­i n­­­i­­m­­­f­o­­­m­­á­­n­­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. május 15. 19:46
no comment no cry, TE 1 uszító féreg vagy, gyilkospártoló rohadék. Ellentétben veled - ÉN komolyan aggódom OV biztonságáért.
Tommaso
2024. május 15. 19:44
Az itt kommentelő, jobban mondva fröcsögő jobboldali trollok gyűlölködnek és keltik a feszkót. Mig Tommaso komolyan aggódik a kormányfő biztonságáért. Hiszen látjuk, mi történik a nemzetüket eláruló ruszkicsicska politikusokkal.
Tommaso
2024. május 15. 19:15
Nagy szükség van Robert Ficora a ruszkibarát szlovák és az európai politikában. Különben félő, hogy a népét és szövetségeseit eláruló Orbán egyedül marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!