Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Macron és Scholz egyetértenek abban, hogy nyugati fegyvereket kell bevetni az orosz rakétavetők ellen

2024. május 29. 15:34

A francia elnök Németországban látogatta meg a kancellárt.

2024. május 29. 15:34
MACRON, Emmanuel; SCHOLZ, Olaf

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Ukrajnának meg kell engedni, hogy szövetségesei fegyvereit használhassa az Ukrajnát célzó rakéták kilövésére használt orosz katonai támaszpontok „semlegesítésére” – mondta kedden Emmanuel Macron francia elnök a Guardian cikke szerint. De hozzátette: 

nem szabad megengedni, hogy más oroszországi célpontokat vagy polgári kapacitásokat érintsenek”.

Macron a németországi látogatása során nyilatkozott, amelynek kancellárja, Olaf Scholz úgy tűnt, hogy szintén támogatja Ukrajnát az ügyben – mondván, egyetért a francia elnökkel, amíg az ukránok tiszteletben tartják a fegyverek szállítóinak feltételeit. A kancellár azonban elutasította az ukránok által kért német Taurus cirkálórakéták szállítását, amelyekkel képesek lennének erőteljes csapásokat mérni az orosz állásokra Ukrajnán belül és mélyen Oroszországban.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:24
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­i­ ­­­p­u­­n­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
lajajakab11
2024. május 30. 08:25
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
zakar zoltán béla
2024. május 29. 21:31
2 ff
egonsamu
2024. május 29. 18:47
Micronka Olimpia helyett egy mély füstölgö krátert szeretne Párizs helyén.... Scholz meg tudja, hogy ezúttal Bürlünben a szovjet zászló helyett vagy az orosz vagy az iszlám állam lobogója fog lobogni ha Germanisztán is aktivan beszáll a háborúba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!