Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Libsiknek tanmese Bezzegromániáról

2024. május 23. 11:47

Egy bukaresti kórházban egy TBC-s beteget tévesen tüdőrákosnak diagnosztizálnak és kiveszik a fél tüdejét.

2024. május 23. 11:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

„Nem mese, csak egy egyszerű hír:

Bezzegrománia: egy bukaresti kórházban egy TBC-s beteget tévesen tüdőrákosnak diagnosztizálnak és kiveszik a fél tüdejét. 9 év pereskedés után a betegnek megítélnek 150 ezer euro kártérítést, de a kórháznak nincs pénze, ezért nem fizet, és nem is végrehajtható. Pont.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:15
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­­ ­s­z­e­­­x­­i­­­ ­p­u­n­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
gyaloggos
2024. május 25. 21:31
BAYER, TÉNYLEG roppant zsenge vagy ! NÉZZ utána, MAGYAROERSZÁGON hány NAGYON súlyosan tévesen diagnosztizált eset volt, nagyon súlyos, visszafordíthatatlan következménnyel! SAJNÁLATOS, de előfordul ilyen ! AZT akarjátok bizonyítani kollégáiddal, hogy ROMÁNIS nem is! SENKI sem mondta, hogy jobb Romániában élni, mint Magyarországon! DE! AZ utóbbi időben MAGYARORSZÁG erőteljesen csúszik lefelé, és AZ önmagéért beszél, hogy te is CSAK ROMÁNIÁVAL hasonlítod már össze kishazánkat! NÉZD meg pl. a VISEGRÁDI ORSZÁGOKAT 10 - 15 év viszonylatában!
gekk
2024. május 24. 21:19
Bajjerke, kevés vagy már, kiégett, csak a pénz miatt írogatsz baromságokat. Neked már csak orbit nyugdíjastagozata előtt kellene szerepelned. Az a szinted.
herceg-3
2024. május 24. 21:01
Az még hagyján! De amikor egy Németországi háziorvos, tüdőgyógyász és az betegbiztosító által rám uszított orvos együtt sem tudták megállapítani 7 hónapon keresztül nálam a rákos megbetegedést (lymfoma, nyirokrák...), az azért már durva! Annyira köhögtem a melléktünet miatt, hogy 2 bordám eltörött, de arra is azt mondta a háziorvos, hogy izomhúzódás...!!! Hiába mondtam neki, hogy az izomhúzódás nem recseg-ropog, leszarta, mint ahogy az amúgy nyilvánvaló tüneteket is (40 kiló súlyvesztés, spontán láz éjjel és spontán verejtékezés (és még sorolhatnám)! Starke bronchitis-el diagnosztizált végig, pedig ha 1-1,5 hónapon belül a köhögési tünet nem javul, akkor az biztosan nem "légcsőhurut"! Mindez Németországban, 2019-ben...! Nincs miről beszélni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!