Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Felháborító: a román rendőrök elkobozták a csíkszeredai szurkolók székely zászlóját a sorsdöntő meccs előtt

2024. május 21. 06:23

Később a román szurkolók inzultálták a magyarokat.

2024. május 21. 06:23

A nyitókép illusztráció. Fotó: FLAVIU BUBOI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Hatalmas lehetőség előtt állt a csíkszeredai csapat, amely története során először juthatott volna fel az élvonalba. Végül azonban a 2–0-ra végződött mérkőzésen a Bukaresti Dinamó győzött – írja a Nemzeti Sport.

Alaposan átnézték az FK Csíkszereda és a Dinamo osztályozójára érkező csíkszeredai szurkolók holmijait a Nemzeti Arénába való belépés előtt a csendőrök,

a székely zászlós szurkolói bannert pedig azonnal elkobozták

– erről számolt be a Székelyhon.

Azt is közölte a lap, hogy a helyszínen levő kollégájuk elmondása szerint az FK Csíkszereda játékosai nevének elhangzását a csapatbemutató során „muie” felkiáltások követték a román szurkolók részéről.

***

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. május 23. 17:06
Pl. láthattunk pártot, akivel az történt, amit korábban ő tett másokkal. Minden tettnek eljön a fizetsége. Amíg el nem jön, addig azt hiszik, hogy ez nincs így. Országokkal is elő szokott fordulni ilyen, pl. a a korábbi gyarmattartóknál. A számlát mindig ki kell fizetni, előbb vagy utóbb és vagy így vagy úgy. Mindig.
rugbista
2024. május 21. 20:43
Érdekes, még a franciák is megtűrik a bringaversenyeken az út mellett a baszk és breton zászlót, pedig ők nemigen voltak híresek erről eddig.
nemecsekerno_007
2024. május 21. 10:38
Moldovai zászlót is kell vinni. Oszt meglátjuk, azt elkobozzák-e?!?! :))))))))))
kir2vik
2024. május 21. 08:47
Nincs még szurkolói póló? Csak nem vetkőztetnének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!