Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Kifakadtak a németek: meg kellene szabadulni Magyarországtól!

2024. május 31. 09:25

A szélsőségesen magyarellenes publicista szerint az Európai Unió pénzügyi zsarolása csak korlátozott eredményeket ér el, ezért szükség lenne egy mechanizmusra, amivel kizárhatók egyes tagállamok.

2024. május 31. 09:25
Olaf Scholz német kancellár és Ursula von der Leyen bizottsági elnök

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben!

Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA

Nyitókép: DPA/AFP/Soeren Stache

Az Európai Uniónak az az egyik legnagyobb problémája, hogy olyan országokat fogadott be, amelyektől szívesebben megszabadulna, ám azok nem akarnak kilépni – áll a Süddeutsche Zeitungban megjelent véleménycikkben.

A szélsőségesen magyarellenes Hubert Wetzel azon szomorkodik, hogy van szabályrendszer a csatlakozásra és az önkéntes kilépésre, ám nincs olyan mechanizmus, amellyel kizárható az az ország, ami brutálisan és hírhedten sérti Európa alapvető demokratikus és alkotmányos értékeit.

Azt a szerző is elismeri, hogy az Európai Unió jelenleg a pénzügyi befolyását használja Magyarországgal szemben, de szerinte ez a példa csak azt mutatja, hogy hol vannak az EU befolyásának hatásai, és azt, hogy nem tudja megakadályozni a demokrácia és a jogállamiság lebontását.

Hubert Wetzel számtalan alkalommal sértegette már Magyarországot, legutóbb azt írta,  Orbán Viktor az Európai Unió nélkül nem több, mint egy tízmilliós, gazdaságilag középszerű ország korrupt kormányfője.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarszo
2024. május 31. 22:37
Jut eszembe. Mikor fletó lebukott, vagyis elmondta az összes létező gazságot, amit Magyarország ellen tett( bár a trükkök százaival még adós), szóval a kiborult bili hallatán az eu-s Dart Vadereknek egyetlen szavuk se volt. Még azt se mondták, hogy Feri! Ejnye. Mit műveltél? Nem! Ez a Darth Vadereknek rendben volt. Persze tudjuk, hogy azért hallgattak, mint szar a fűben, mert ők pont ezt rendelték meg Feritől. Állítom, hogy Fletó fiókjában még ott hever a szerződés, amin olyan intézkedések szerepelhettek, mint pl: Lehetőség szerint az összes nagy vállalatra ráfogni, hogy veszteséges és eladni. Szóval Feri az ő szempontjukból tökéletes munkát végzett. Átjátszott egy halom pénzt a sötét oldalra. Na ezért vádolják a korrupt Darth Vaderk most Orbán Viktort, mert pont, hogy nem olyan korrupt, mint fletó.
magyarszo
2024. május 31. 22:05 Szerkesztve
"Hubert Wetzel számtalan alkalommal sértegette már Magyarországot, legutóbb azt írta, Orbán Viktor az Európai Unió nélkül nem több, mint egy tízmilliós, gazdaságilag középszerű ország korrupt kormányfője." Jól értem? Tehát nem Darth Hubert Wetzel Vader nyalja fényesre korrompáló pénzért Palpatin seggét, hanem Orbán Viktor korrupt. Tehát nem a köztudottan a teljes magyar baloldal korrupt, akiknek bizonyítottan locsolták a korrumpáló dollár milliárdokat, amit egyébként márki zay is hitelesített, hanem Orbán Viktor a korrupt, aki nem áll be a migráns-háborús-gender sorba mögétek. Értem. Majd javaslom Darth Hubert Wetzel Vader, nézd meg ezt a filmet. Persze lehet, hogy ami nekem kinyitja a bicskát a zsebembe, az neked izgalmat okzoz. https://www.youtube.com/watch?v=v33PD5rhSIs
magyarszo
2024. május 31. 21:53
Ha valaki gátolja a világuralmi törekvéseket, attól meg kell szabadulni. A Star Wars című filmben pont ugyan erre figyelmeztetett a történet író, amikor azt mutatta be, hogy a sötét oldal egyik fontos törekvése volt, hogy a Jediket kiirtsa az egész galaxisban. A globalisták célja egy olyan világ, amit a legtöbb fantasztikus filmben bemutattak. Például "Lopott idő". A leszegényített emberektől lehet a legtöbb pénzt elvenni. Ezt az elektronikában munkapont beállításnak nevezik. A méhészetben a méz elvételének nevezik. A politikában kifosztásnak nevezik.
survivor
2024. május 31. 17:12
Tessék minket KIZÁRNI ! MEGALKOTNI A SZABÁLYOZAST...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!