A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Joe Biden legújabb ötlete milliók életét veszélyeztetheti

2024. május 31. 11:35

Az amerikai elnök enyhítené a marihuána használatának korlátozásait az Egyesült Államokban, pedig már így is rengeteg balesetet okoztak a szer hatása alatt autóba ülő sofőrök – hívta fel a figyelmet a Drogkutató Intézet.

2024. május 31. 11:35
President Biden Meets With Visiting Romanian President Klaus Iohannis In The Oval Office

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben!

Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA

Nyitókép: Getty Images/Chip Somodevilla

Ted Cruz texasi szenátor élesen kritizálta a Joe Biden által javasolt kannabisztörvény-módosítást, amely a marihuánát az I.-ből a III. kategóriába sorolná át.  Arra hivatkozott, hogy amióta legalizálták a marihuánát az USA több államában, nőtt a járművezetés során bekövetkezett sérülések és halálozások száma – írja a Drogkutató Intézet.

Egy 2022-es tanulmány megállapította, hogy 2009 és 2019 között a rekreációs célú marihuána legalizálása a sérüléses balesetek 6,5 százalékos, a halálos kimenetelű balesetek 2,3 százalékos növekedésével volt összefüggésben. És a Biden-terv ahelyett, hogy családjaink biztonságának megőrzésén dolgozna az utakon való közlekedéskor, elrendelte, hogy a marihuánát átsorolják

– háborgott Cruz. Az átsorolással gyakorlatilag enyhíteni fogják a kannabisz használatának korlátozásait.

A meghallgatáson az American Automobile Association képviselője azt mondta, hogy az elmúlt néhány évben valóban azt tapasztalták a sofőrök egy részénél, hogy a kannabisz fogyasztása után fokozott veszélynek tették ki magukat és másokat is a közúti közlekedés során.

Nagy kérdés, hogyan alakul az amerikai álláspont az elnökválasztást követően: Tucker Carlson szerint például Donald Trump nyer majd, ha addig nem ölik meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendesgyöngy
2024. május 31. 14:42
Körül kell nézni, hogy valójában kik azok akik ezt az enyhítést akarják és élvezik az előnyét. A marihuána közismerten kapudrog és aki mást állít az hazudik, vagy érdekében áll. A kábítószert terjesztő bandák kilóra megveszik a korrumpálható politikusokat, rendőröket. Beépülnek akár olyan speciális csoportba is, mint a DEA . A CIA pedig szóba jöhet, mint "partner", hogy a titkos akcióikat az illegális pénzből fedezzék. De van még számos ok, hogy egyesek könnyítsenek a kábítószerkereskedelem büntetésén.
Patika
2024. május 31. 13:53
Ez azt hiszi, hogy el tud majd vegyülni a sok kábult agyú között és akkor az ő szenilitása már nem is lesz annyira feltűnő....
lauderstenonis-2
2024. május 31. 13:24
Az alkohol egy legálisan kapható drog. Az alkohol hatása alatt rengeteg balesetet okoztak a szerhasználó sofőrök. Tiltsuk be az etanolt is?
iphone-13
2024. május 31. 12:54
BE KELLENE MÁR ZÁRNI EZT A VÉN GENYÓT A DILIHÁZBA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról