Így fogták el a Fico elleni merénylet elkövetőjét (Videó)

2024. május 15. 15:34

A szlovák kormányfőt a gyomrán és a mellkasán érte találat.

2024. május 15. 15:34
null

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A Denník N arról ír, hogy a lövések Robert Fico (Smer) kormányfőt érték. Sajtóinformációk szerint a szlovák kormányfőt a gyomrán és a mellkasán érte találat. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. A helyszínt és a környéket evakuálták. Azóta egy videó is napvilágot látott a merénylő elfogásáról, amelyet alább tekinthetnek meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:45
🍓 ️ ­­I­­g­a­­z­­i n­i­­m­­­f­­o­­­m­á­­n­­i­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
alenka
2024. május 15. 18:06
Szépen kérek bárkit, ki rendelkezik elegendő idővel és mellette türelemmel is, olvassa el Novicsok-5, Tommaso kommentjeit és mit én írtam... Miért kell gyalázni egy felvidéki magyart amiatt, mert nem ellensége a szlovákoknak... Sőt, tudom, jobban beszélem és írom a magyar nyelvet, mint ezek...mellette más nyelveket is... A cuncusok nemcsak a tótokat gyűlölik, hanem szidják a saját nemzetüket is...ezek lennének az igazi magyarok???
Tommaso
2024. május 15. 18:05
Cintula úr nem író, hanem költő. Több verseskötete is megjelent.
Tommaso
2024. május 15. 18:03
Ez a Cintula nevű elkövető akár magyar is lehet, elvégre sokan élnek Léván. Régen ilyen névvel DJ lehetett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!