Hatalmas tömegverekedés követte a karambolt a Nascar All-Star futamon (VIDEÓ)

2024. május 21. 06:26

Stenhouse kocsiját leszorították a pályáról, végül a boxában parkolt le, majd átugrott a falon, hogy személyesen vegyen elégtételt Buschton.

2024. május 21. 06:26
null

Nyitókép forrása: A NASCAR on FOX Youtube-oldala

A 2024-es NASCAR All-Star versenyen komoly feszültség alakult ki Ricky Stenhouse és Kyle Busch között. Az események akkor kezdtek kiéleződni, amikor Busch leszorította a pályáról Stenhouset, ami miatt a versenyző a falnak ütközött, és mindössze két kör után ki is esett a versenyből – írta meg a Frontstretch

Stenhouse végül a boxában parkolt le, majd átugrott a falon, hogy személyesen vegyen elégtételt Buschton. Később, a verseny utáni tűzijáték során 

Stenhouse egy jobb egyenest mért Busch arcára.

A jelenet után nem sokkal a két versenyző mellett a csapataik is összecsaptak. Egy utólagos interjúban Stenhouse mindezt a köztük lévő kemény versenyhelyzettel, valamint Busch negatív megjegyzéseivel magyarázta. Busch végül a versenyen a 10. helyen végzett, míg Stenhouse az utolsó lett.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. május 21. 09:31
Rammstein https://www.youtube.com/watch?v=RCmZliDQ-7c " .. We're all living in Amerika. Amerika ist wunderbar. ...." :-D
Teréz Pitykéz
2024. május 21. 09:04
let’s go Brandon!!!
Patika
2024. május 21. 07:04
Gondöoltam. Előre megmoindtam, de ehhez már pofa kell. Rákos Phillipsnek, mint tudjuk van is vastagbőr a képén. Hogy mennyire azt már minden alkolommal jeleztem. De úgy látszik ennek a hímringíyó köcsögnek az is kevée, úgyhogy ismétlés a tudás anyíja , hát ő sokszor, én meg mégegyszer.:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!