Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Háborús pszichózis Európában

2024. május 23. 19:33

A tovább szélesedő konfliktus katasztrofális lenne az egész emberiségre nézve.

2024. május 23. 19:33
null
Dornfeld László
Dornfeld László
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet 

„Május 15-én a felvidéki Nyitrabányán öt darab lövés dördült el, amelyek közül több eltalálta a hivatalban lévő szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót, aki igen súlyos sérülésekkel a földre került és azóta is kórházban van. Az elkövető egy zavaros ideológiájú és elmeállapotú 71 éves költő-író, a lévai Juraj Cintula, aki azzal magyarázta a tettét, hogy nem értett egyet a kormány politikájával, különösen Ukrajna, vagyis a béke ügyében. Pont az európai politika legfontosabb időszakában történt ez az esemény, amely után Magyarország ismét az egyedüli békepárti ország maradt. Ez nemcsak nagy kihívás, de óriási felelősség is, hiszen így kettőzött erővel kell tenni a mihamarabbi békéért. A brüsszeli NatCon betiltása és a Fico elleni merénylet jól mutatja, hogy a globalista liberális média által feltüzelt közbeszédben egyesek már semmitől sem riadnak vissza. Ezt igazolja vissza az is, hogy a hazai dollárbaloldal fő zászlóshajói kénytelenek voltak betiltani a kommentelést a hír alatt.

Juraj Cintula személye és indítékai kapcsán sok minden elhangzott már, ami az ő előélete mellett nem is meglepő. A migrációs válság környékén valóban radikális jobboldali szervezetek körül bukkant fel, de aki ez alapján szélsőjobboldalizza és oroszbarátozza őt, szándékosan nem veszi figyelembe a későbbi tényeket. A progresszív média részéről érthető ez a fajta felelősségáthárító stratégia, hiszen a merénylet kapcsán igen nagy felelősség terheli őket egy olyan közbeszéd megteremtésében, amely hatására sokan feljogosítva érzik magukat egy ilyen aljas cselekedetre, illetve annak dicsőítésére.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­k­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­z­­­e­x­­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
csernobili
2024. május 24. 16:23 Szerkesztve
Csak az ostobák gondolkodnak egy lépésben. Az istenek soha. Nem az számít, hogy az első, második, harmadik lépés látszólag kedvező-e. Hanem hogy mi lesz a vége. Az ostobák csak azt teszik, ami pillanatnyilag előnyösnek tűnik.
csernobili
2024. május 24. 16:11
"A tovább szélesedő konfliktus katasztrofális lenne az egész emberiségre nézve." Vagy a végén felszabadul Európa. Azok őrült és elmebeteg uralma alól, akik most ebbe beleviszik.
Kovács Ubul
2024. május 24. 06:46
"Május 23-án, hajnali 3 órakor az orosz határőrség egyoldalúan eltávolította az Észtország által a Narva folyón az orosz határ kijelölésére elhelyezett fénybójákat – számolt be az incidensről az észt külügyminisztérium."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!