Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

„Egy rasszista, hímsoviniszta, Trump-imádó, ciszheteró, fehér férfi vagy!” – gyerekekkel és fiatalokkal rombolnák le a nyugati civilizációt

2024. május 30. 07:13

Nyugati nemzedékeket tanítanak ma arra, hogy a nyugati civilizáció a legszörnyűbb dolog, ami valaha történt az emberiséggel.

2024. május 30. 07:13
null
Hajdú Tímea

A szerző a Mandiner munkatársa

A nyugati társadalmakban az utóbbi években divatossá vált kiskorúakat tenni a progresszív mozgalom nagyköveteivé. A genderideológiának zavart tinédzserek lettek az áldozatai és a reklámarcai is. A Black Lives Matter és a hasonló szervezetek szintén a fiatalokat célozták, akik aktivizmusa gyakran Instagram-posztokban merült ki. S persze ott volt a sárga esőkabátos Greta Thunberg és követői, akik azzal próbálták megmenteni a Földet, hogy nem jártak be az iskolába. Greta az utóbbi hónapokban Palesztina-párti aktivistává lényegült át. A TikTok-intifáda fiatalok tömegeit teszi a palesztin ügy tudatlan és naiv bajnokaivá, akik szerint a Közel-Kelet egyetlen működő demokráciája népirtást követ el azzal, hogy önvédelmi háborút folytat terroristák ellen.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?
Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:08
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­k­­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
mreinstand-2
2024. június 03. 16:57
Ez a kis pincsikutya volt kint vakkangatni az orbánmeneten?
Geza2
2024. június 03. 14:22
"azzal próbálták megmenteni a Földet, hogy nem jártak be az iskolába" Basszus! Milyen amatőrök voltunk annak idején! Orvosi igazolásokkal próbáltunk trükközni, hogy ne kelljen suliba menni. Pedig elég lett volna a Földet megmenteni!
Voloka
2024. június 03. 13:46
A liberalizmus, az az eladhatóvá tett kommunizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!