Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Európa befogad és véd

2024. május 23. 06:28

Számunkra a menekültügy és a migráció nem a félelemről vagy az ideológiáról szól. Hanem a szolidaritásról és a biztonságról.

2024. május 23. 06:28
null
Manfred Weber
Manfred Weber
Népszava

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Amit látunk, gyakran csak egy szörnyű utazás utolsó szakasza. Egy utazás, amely sokkal messzebb kezdődött. Meg kell akadályoznunk ezt azáltal, hogy az EU-n kívüli uniós befogadóállomásokon dolgozzák fel a menedékkérelmeket, ahol a menedékkérőket biztonságosan fogadják, és igényeiket hatékonyan, méltón és emberségesen bírálják el. Visszafogadási megállapodásokat is kell kötnünk, és szoros együttműködést kell kialakítanunk minden nagyobb származási és tranzitországgal, hogy megerősítsük befogadási kapacitásukat, és megakadályozzuk, hogy a migránsok kétségbeesett és halálos utakra induljanak.

Az együttműködés több együttműködést segít elő, és Európának minden kártyája megvan ahhoz, hogy egyenlő partnerséget építsen ki az afrikai országokkal. Együtt felszámolhatjuk a migráció kiváltó okait, küzdhetünk az agyelszívás ellen, és biztosíthatjuk, hogy a munkaerőpiacunkra belépni kívánó szakmunkások a legjobb feltételekkel rendelkezzenek ehhez.

Az európai polgárok nem akarnak választani a szélsőjobb gyűlölete és a baloldal ignorációja között; Az európaiak tervet szeretnének, hogy Európa biztonságos és barátságos legyen. Az EPP képviselőcsoport az egyetlen, amely ezt teljesíteni tudja. Számunkra a menekültügy és a migráció nem a félelemről vagy az ideológiáról szól. Hanem a szolidaritásról és a biztonságról, mert egyik nem létezhet a másik nélkül. A biztonságos határok biztonságos Európát jelentenek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:17
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­c­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
robertdenyiro
2024. május 24. 15:26
A menekültügy és az EU-n kívülről érkező migráció pont olyan területek, amelyekbe az EU-nak az égvilágon semmi beleszólási joga nincsen, ezek teljesen kívül esnek a hatáskörükön. Az előbbi, az ENSZ, ill. annak Menekültügyi Főbiztossága és az államok közötti ügy és nemzetközi szerződések szabályozzák. Utóbbi pedig, a tagállamok szuverén hatásköre bármilyen EU beleszólási vagy konzultációs jogkör nélkül. Ennyi. Nácivéber a libshit ügynökségük sleppjével együtt elkotródhat a qurwanyjába. Amivel az EU-nak bőven lenne tennivalója de nem végzi kötelességét: a tagállamok külső határőrizetének támogatása, szervezése és erősítése. Ennyi.
Hangillat
2024. május 24. 14:02
A Néppárt inkább Pártnépe; ultraliberális terrorvizionáriusok, újbeszél és újbabonál. www.w.com Wild world web weber babona kereskedés. A tévhites a Pártnép babonáival esztelenkedik: import barbárprolik, gender-babonák, Soros-babonák, a világFOS-babona, woke babonák, a szélsőjobb gyűlölet-babona..
És Én
2024. május 24. 13:57
Azt látjuk,hogy a migránsokat véditek de az európaiakat mikor fogjátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!