Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Az Identitás és Demokrácia kizárta az AfD-t

2024. május 23. 18:27

A német párt kizárását korábban Matteo Salvini és Anders Vistisen is követelte.

2024. május 23. 18:27

Nyitókép: JOHN MACDOUGALL / AFP

Korábban megírtuk, hogy a francia Le Pen vezette Nemzeti Tömörülés közölte: nem kerülhet egy frakcióba az AfD-vel az Identitás és Demokrácia képviselőcsoportjában. A német párt kizárást az ID-csoport más részei, mint például Matteo Salvini Ligája és a dán néppárti Anders Vistisen is követelte. 

Az esemény be is következett. A Politico információi szerint 

az Alternatíva Németországért (AfD) pártot egy sor botrányt követően kizárták az Európai Parlament Identitás és Demokrácia képviselőcsoportjából.

Az ID-csoport vezetősége most megszavazta az AfD kizárását, két héttel azelőtt, hogy emberek milliói járulnak az urnákhoz, hogy szavazzanak az európai választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­x­i­ ­p­u­­­n­c­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
auditorium
2024. május 24. 06:15
A szélsőséges pártoknak NINCS helye demokráciában, legyenek azok szélsőjobb v. szélsőbalosok, mert ERŐSZAKKAL akarják érvényesiteni vagy megszerezni hatalmukat. Németo.ban 23 szélsőjobbos nácit füleltek le az AfD pártban, akiknél fegyvereket és népheccelő anyagot találtak. A jobbközép ID, Lepenék stb. is ezért határolódtak el ettől a párttól, mindenütt borzalmas történelmi emlékeket idéz fel. A PROBLÉMA csupán az, h. jelenleg a szélsőjobbos pártokat félreállitják, ugyanakkor a szélsőbalosok különböző kisebb pártokba csoportosulva maradnak, sőt anarchistákat küldenek Brüsszelbe a zöld-balosok. Anarchistákat, akik verőbrigádokkal járják Európát, h. politikai ellenfeleik agyonverjék. Tehát Brux. kettős mércét alkalmaz megint. Ursula nyitna jobbra, mert a balos nyitása nem járt sikerrel, összefogna Mel-nival, hogy megtarthassa eddigi szerepét globalistaként.
tizennyolcfok
2024. május 23. 20:56
és ezekkel akarta a balfasz orbán elfoglalni európát, akik megfojtanák egymást egy kanál vízben. orbán egy zseni! az, b+... :DDDD
hegyivadász
2024. május 23. 20:42
Barmok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!