Ukrajna drónesőt zúdított Oroszországra

2024. április 21. 08:57

Egy terhes nő és születendő gyermeke is meghalt.

2024. április 21. 08:57

Nyitókép: Képernyőmentés

A Breitbart a moszkvai védelmi minisztérium közlésére hivatkozva arról ír, hogy Ukrajna az éjszaka folyamán dróntűz alá vette Oroszországot. Hozzáteszik: a támadások célja a jelek szerint az ország energetikai infrastruktúrája volt.

„Ötven drónt lőttek le a légvédelmi egységek nyolc orosz régió felett,

 köztük 26-ot az ország nyugati, az ukrán határhoz közeli Belgorod régiója felett. 

Két ember – egy lábtörést szenvedett nő és az őt ápoló férfi – meghalt az éjszakai támadásban,

 miután a robbanások miatt kigyulladt az otthonuk. Egy terhes nő és születendő gyermeke is meghalt a szombati napon később leadott lövésekben” – írta Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó a közösségi oldalán.

Hangsúlyozzák: a jelentések szerint drónokat semmisítettek meg Brjanszk, Kurszk, Tula, Szmolenszk, Rjazan, Kaluga régiók felett Oroszország nyugati és déli részén, valamint a moszkvai régióban is. Az orosz védelmi minisztérium közölte: lelőttek egy ukrán Szu-25-ös vadászgépet is.

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:53
🍓 ️ ­­­I­­g­­­a­­­z­i n­­i­m­­­f­­­o­m­á­n­­i­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. április 24. 22:44
fasiszta ukránok??? szóval nem is nácik, értem, aljas alenka
Tommaso
2024. április 24. 22:44
Az ukrán-orosz konfliktusban egyertelműen a szuverentás pártjára állt az EU. Az ukrán-orosz konfliktusban egyertelműen a háborúkirobbantó pártjára állt az ORBÁN.
alenka
2024. április 21. 18:57
A fasiszta ukránoknak a pletyka szerint nem a korcs hazájukat kellene védeni?????.....a terrorizmus természetesen jobban illik a képbe... Pusztulásra ítélt , klón null nemzet, mely a világháború éllovasa....az oroszok ősrégi, dicső nemzet, hazaszerető és harcias nép, ha az igazság és a béke ,nyugalom a tét ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!