Születésnapi ünnepségbe hajtott egy részeg nő Michiganben, több gyerek meghalt

2024. április 21. 08:13

Amerikai rémálom.

2024. április 21. 08:13

Nyitókép: MTI/AP/The Kansas City Star/Tammy Ljungblad

Gyerekeknek rendezett születésnapi ünnepségbe hajtott egy ittas nő az egyesült államokbeli Michigan államban lévő Berlinben szombaton, két kisgyerek meghalt, többen megsérültek.

Helyi hatóságok azt közölték, hogy két testvér, 

egy nyolcéves kislány és egy ötéves kisfiú vesztette életét, több társuk állapota súlyos. Hat felnőttet is kórházban ápolnak. 

Troy Goodnough, Monroe megye seriffje a sajtónak azt mondta, a gyanúsított egy 66 éves nő, akit őrizetbe vettek.

(MTI)

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­g­ö­s­ ­­­l­­á­­­n­­y­­o­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
tailor
2024. április 21. 11:22
ezt nem lehet túlélni
orrban
2024. április 21. 11:04
Szopóágon az ork nácik, szart se értek el még úgy sem, hogy az ukránok hónapokkel ezelőtt kifogytak a tüzérségi lőszerből :DD Most amikor majd nem kell spórolni, szitává lesztek lőve ork nácik:DDDDDDDDD Zelenszkij hálás, hogy az amerikai Képviselőház megszavazta Ukrajnának a 61 milliárd dolláros segélycsomagot David Cameron brit külügyminiszter fontos előrelépésnek nevezte a segélycsomag megszavazását. Szerinte ez Vlagyimir Putyin számára is üzenet, jelzi ugyanis, hogy a nyugati országok nem hátrálnak ki Ukrajna mögül. A Képviselőház után a javaslat napokon belül a szenátus elé kerülhet. Ha a felsőház is megszavazza, Joe Biden elnök elé kerül, aki már jelezte, hogy alá fogja írni. Amerikai tisztviselők szerint a támogatás első része, lőszer formájában akár már egy héten belül Ukrajnába juthat.
szintetikus
2024. április 21. 09:52
A kutyabuzik felkiáltanak: jáááj, kutulik nem sérültek? XDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!