Rod Dreher: Még a Wall Street Journal is kiállt a NatCon mellett

2024. április 20. 21:37

Az American Conservative főszerkesztője rámutat: bár a WSJ nem támogatja a nemzeti konzervativizmust, de támogatja a szólásszabadságot.

2024. április 20. 21:37

Nyitókép: Sheldon Cooper/Getty Images

Rod Dreher az X-en a következőt fogalmazta meg: „A Wall Street Journal szerkesztősége nem támogatja a nemzeti konzervativizmust, de támogatja a szólásszabadságot, és dühös, amit a brüsszeli hatóságok tettek a NatCon e heti konferenciáján.”

Az American Conservative főszerkesztője a Wall Street Journal szerkesztőségi közleményét is megosztotta az ügyben: „A bíróság sürgősségi határozata nem érintette az ügy érdemi részét, ezért ne higgyék, hogy a szólásszabadság biztonságban van Belgiumban. Beszédkódexek a célpontok között és konzervatívok ellen irányuló törvények jelennek meg Európában, például egy skót törvény a közelmúltban megpróbált a transzneműséggel kapcsolatos ellentétes véleményeket betiltani. Nem kell nemzeti konzervatívnak lenni ahhoz, hogy megértsük, mi forog kockán. Egy olyan társadalom, amely nem védi az ellentmondásos politikai beszédet, nem szabad. Ami a politikát illeti, az EU szavazói júniusban járulnak az urnákhoz, hogy megválasszák az  új Európai Parlamentet, és a konzervatív pártok várhatóan jól fognak szerepelni. Úgy tűnik, az európaiak úgy gondolják, hogy a süket liberális elit nem veszi komolyan az ő véleményüket, a bevándorlással, a kultúrával és a nemzeti szuverenitással kapcsolatos aggodalmaikat. Ki adhatta nekik ezt az ötletet?”

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:53
🍓 ️ ­­I­g­­­a­­­z­i n­i­­­m­f­­­o­m­á­­n­­­i­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
lofejazagyban-2
2024. április 21. 09:17
a NatCon eredetileg egy amcsi projekt, csak a belga iszlamista balosoknak annyi agya van, mint a mi ellenzékünknek.
Párhuzamos különvélemény
2024. április 20. 22:56
"...a süket liberális elit nem veszi komolyan az ő véleményüket," Ez a "liberális", aki nem tűr meg ellenvéleményt. Ez a megvalósult orwellizmus. A háború: Béke. A szabadság: Szolgaság. A tudatlanság: Erő.
smokey-eye
2024. április 20. 22:28 Szerkesztve
Ez vegytiszta farízeuskodás a WSJ részéről . Mint a globalista sajtó egyik zászlóshajója, a WSJ is sokat tett azért, hogy a szélsőbal főárammá váljon a nyugati világban . Most meg az európai tanítványaikra mutogatnak, miszerint a szólásszabadság nincs már biztonságban náluk . Hát pont ezt akartátok b...meg !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!