Reagált a magyar kormány Irán éjjeli támadására!

2024. április 14. 06:10

Kemény üzenetet küldött a kormány.

2024. április 14. 06:10
null

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

Szijjártó Péter ismertette a magyar kormány álláspontját azzal kapcsolatban, hogy magyar idő szerint vasárnapra virradóra Irán megtámadta Izraelt.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar külügyminiszter minden kétséget kizáróan leszögezte, hogy

Magyarország határozottan elítéli az Izrael ellen indított rakétatámadást”.  

Szerinte ugyanis ez az akció a közel-keleti konfliktus eszkalációjának veszélyét hozza magával, mely súlyos fenyegetést jelent a globális biztonságra.

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­­g­ö­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­r­­­n­­a­­­k­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Namond
2024. április 15. 20:58
Nem a magyar, hanem az orbánkormány.
MaBaker
2024. április 14. 12:38
Gondolom akkor zárva tartotta a pofáját amikor izrael iráni katonai vezetőket bombázott le egy komplett konzulátussal együtt. Az nem jelentett veszélyt a békére...
KovG_1
2024. április 14. 12:12
Röhejes, hogy az ellenzéknek milyen remekül szervezett, fizetett írnokai vannak, akiket a Mandinerre ráállítottak, hátha sikerül nekik agymosást véghezvinni. A sablonjaik: - Ukrajna szent, támogassuk bármi áron, az orosz pedig maga a kénköves patás - Magyar Péter a makulátlan esélye az országnak - és most aktuálisan Izrael is egy kategóriába került az oroszokkal - ők is kénköves patások lettek. Erőlködjenek csak, hülye aki bedől nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!