Már a „Szikla” sem támogatja Joe Bident

2024. április 05. 21:38

„Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nem” – nyilatkozta Dwayne Johnson.

2024. április 05. 21:38

Nyitókép: Jeff Kravitz/Getty Image

 

Dwayne Johnson filmsztár a Fox Newsnak adott interjút, melyben beszélt a politikáról, különösen a közelgő elnökválasztásról.

Kezdtem rájönni, hogy ez hihetetlenül nagy megosztottságot okozott az országunkban"

„ mondta Johnson arról, hogy 2020-ban támogatta Bident.

Megkérdezték tőle, hogy jelenleg elégedett-e Amerika állapotával: „Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nos, a válaszom nem. Hiszem-e, hogy jobb lesz? Hiszek ebben. Optimista vagyok, és hiszek abban, hogy jobbá válhatunk” – kezdte. „2020-ban Biden támogatását tartottam a legjobb döntésnek” – mondta. 

A Szikla becenévra hallgató világsztár sajnálja, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.

 

***

 

 

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­á­r­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. április 07. 17:47
heyam3 2024. április 06. 19:57 Amerika jobbá demokrata párti elnökkel és vezetés alatt nem válhat. Azzal csak rosszabbá és egyre rosszabbá válhat. Teljesen mindegy, hogy Biden vagy más. A demokraták birodalomban és mások fölötti hatalomban gondolkodnak, aminek a vezetésére teljességgel alkalmatlanok, és csak káoszt teremtenek vele a világban és Amerikában is." Ted Cruz republikánus szenátor: az amerikai politikai kultúrában a liberális és a zsidó olyannyira összefonódott, hogy elmosódhat a határ, hogy ha a liberális DEMOKRATÁK támadnak meg hazafias személyeket, szervezeteket, országokat, célokat, szobrokat, könyveket stb. "
heyam3
2024. április 06. 19:57
Amerika jobbá demokrata párti elnökkel és vezetés alatt nem válhat. Azzal csak rosszabbá és egyre rosszabbá válhat. Teljesen mindegy, hogy Biden vagy más. A demokraták birodalomban és mások fölötti hatalomban gondolkodnak, aminek a vezetésére teljességgel alkalmatlanok, és csak káoszt teremtenek vele a világban és Amerikában is.
PeterWeber
2024. április 06. 14:00
Elég, ha nem nyilvánosan szavazol Trumpra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!