Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

James Woodsnál betelt a pohár, Orbán oldalára állt és keményen nekiment a balosoknak

2024. április 03. 11:15

Úgy látszik, egyre többen látják, ismerik fel, hogy a világ nagyon rossz irányba halad.

2024. április 03. 11:15
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

»Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?« – olvasható a felháborodott színész posztjában.

De nem Woods volt az első színész, aki szerint nem jó irányba mennek a dolgok. Korábban a Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott:

»Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?« – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását. 

Úgy látszik, egyre többen látják, ismerik fel, hogy a világ nagyon rossz irányba halad. Meg kell állítani, mert nagyon nagy baj lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:17
🍓 ️ F­­­o­r­­r­ó­­­ l­­á­­­n­­­yok sz­­­ex­­­et ak­ar­­n­­­ak, ba­sz­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. április 06. 18:11
Patika Se a cikk írója, se címadója nem vette észre, hogy James Woods (Erdők Jánosa) meg sem említette az Orbán nevet?" Patika nem vette észre, hogy nem Orbánról van szó, hanem a nézeteiről. Szóval bőven volt olyan libsi vád, hogy valaki "Hitler oldalára állt," és ki sem ejtette Hitler nevét.
catalina11
2024. április 06. 18:07
„»Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?« – olvasható a felháborodott színész posztjában." nem vállat vonnak, hanem a tenyerüket dörzsölik..
Takagi
2024. április 03. 20:35
J.W. mindig is tökös volt. Nem egy beszari alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!