Így támadják az ukrán állásokat az orosz vadászbombázók (VIDEÓ)

2024. április 11. 06:21

Nem hagytak sok esélyt az ellenségnek.

2024. április 11. 06:21

Nyitókép: Orosz Védelmi Minisztérium / Hando / ANADOLU / Anadolu via AFP

Újabb videót tett közzé az orosz védelmi minisztérium, amelyen azt mutatják be, hogyan támadják a Szu-25-ös harcirepülők az ukrán állásokat – írta a Magyar Nemzet. A felvételeken az látható, ahogy a vadászbombázók nem irányított rakétákkal támadják az ellenséges célpontokat. 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2024. április 11. 11:23
Ahogy nézem a hohol lérak már kyyjiiv körül is megreccsenhetett, tripilka TPP, ami csernobil 3-as blokk bezárása óta kyyjiiv elsőszámú ellátója, emiatt saját lérakkal szerelték fel, eddig nem is tudtak benne a ruszkik komoly kárt tenni, hajnal óta igen nagy lánggal ég. Ezenkívül további 20+ helyszínről van valamilyen jelentés, hogy a rég elfogyott ruszki rakéták és drónok véletlenül ráestek erre-arra. A videók egyelőre szórványosak, de majd jövögetnek. Nagyon fogy a hohol infrastruktúra. Azt nem tudom, hogy a ruszkik ezt meghúzták volna a finomítók támadása nélkül is vagy nem. Mindenesetre a ruszki finomítókban esett kárt a hohol alapvető infrastruktúra fogyásával összevetve ebből se a hoholok jöttek ki jól, ha ez a támadássorozat válasz a finomítók támadására.
taminol
2024. április 11. 10:55
Ezeknek a vaktában elengedett irányítatlan rakétáknak mi az értelmük?
obakapimaki
2024. április 11. 09:22
Helyes! Az ork-rain népirtó rezsim írmagját is ki kell irtani, a fizettett ork-rain felszopó szargerincű troll gecikkel együtt. Dicsőség a hős Orosz haderőnek!
piramis-2
2024. április 11. 08:33
Pusztuljanak a nácik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!