Ezt tanulta meg Magyarországon Ilya Shapiro

2024. április 17. 21:15

Az amerikai alkotmányjogász szerint ideológia alapjai vannak Magyarország az Európai Unió konfliktusának.

2024. április 17. 21:15

Nyitókép: Magyar Nemzet / Kurucz Árpád 

Sokkal jobban megismerte Magyarországot, a magyar kultúrát és társadalmat legutóbbi útján, mint korábban – árulta el Ilya Shapiro a Manhattan Intézet vezető munkatársa és alkotmányos tanulmányok igazgatója.

Shapiro szerint az a legérdekesebb a magyar politikában, hogy a politikai diskurzus a „klasszikus liberálisok”, „keresztény-konzervatívok” és a „nacionalista-populisták” között zajlik. A „marxizmus és a szocializmus” azonban diszkreditálva van Magyarországon. Shapiro úgy véli, ebben gyökerezik Magyarország és az Európai Unió konfliktusa, 

mivel a brüsszeli elit jelentős része szocialista bürokrata”. 

Shapiro megemlítette a brüsszeli NatCon konferencián történteket is, elmondta, hogy valószínűleg rengeteg dologban nem értene egyet azokkal, akik ott felszólaltak a konferencia bezárása elfogadhatatlan.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:47
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­z­e­x­i­ ­­­p­u­n­­c­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
pipa89
2024. április 18. 07:33
Ha alkotmányjogász, a következő fokozatot a Szent Korona tan és Regnum Marianummal való megismerkedés hozhatja el számára. A néplelket meg kell látni, érezni. Ahogy az amerikai alkotmányosságot átlengi a szabadkőművesség, úgy a magyart Boldogasszony tisztelete. Ez valóban óriási különbség köztünk, de tisztelek mindenkit, aki erőfeszítést tesz a MÁSIK megismerésére.
europész
2024. április 18. 07:27
En meg mindig ugy latom,hogy Shapiro nem erti az egeszet.Nyugaton felutotte a fejet a kommunista rogeszme amit a magyarok nem tudnak elfogadni foleg ha rajuk akarjak eroltetni.Felall a szor a hatunkon.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. április 18. 04:59
Kit érdekel egy fanatikus cionista elemzése. A Fidesz ezekbe tolja a milliárdokat, hogy magát fényezze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!