Dróntámadással fenyegette meg az UEFA-t az Iszlám Állam

2024. április 10. 21:11

A szerdai Atletico Madrid-Borussia Dortmund és PSG-FC Barcelona mérkőzések is fokozott felügyelet mellet fognak lezajlani.

2024. április 10. 21:11
null

Nyitókép: X

Az Iszlám állam terrorszervezet hétfőn dróntámadásokkal fenyegette meg az UEFA-át a közösségi médián keresztül – közölte a HírTv. A közzétett poszthoz egy fényképet is feltöltöttek, ami egy AK-47-est kezében tartó terroristát ábrázol, amint London, Párizs és Madrid négy futballstadionja előtt áll. A kép mellé egy üzenet is társult: „öld meg mindet”.

Rendkívüli biztonsági bevetést hajtunk végre a hírszerző szolgálat és az állami biztonsági erők által megállapított riasztási fokozatnak megfelelően. Ez a már bejelentett bevetés megerősítését vonja maga után. Ami azt is jelenti, hogy bevonásra kerülnek a madridi városháza sürgősségi és rendőrségi szolgálatai is” 

– hangsúlyozta Francisco Martin Aguirre, a madridi kormányi küldöttség elnöke.

A szerdai Atletico Madrid-Borussia Dortmund és PSG-FC Barcelona mérkőzések is fokozott felügyelet mellet fognak lezajlani. 

Az említett poszt:

Forrás: X

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. április 10. 23:39 Szerkesztve
Szerintem még könnyebbé kell tenni a bevándorlást, akkor ezek a problémák hamarabb megszűnnek. Mi az a napi ötszöri leborulás mekka felé, az asszony is elbír egy zsákot magán. Azt a pár lmbt-t meg mikor ledobják a tetőről, majd elfordulunk. A zsidók is majd átfélholdazkodnak, már úgysem védett faj.
Genusnextgen
2024. április 10. 21:24
Kiderült már a kecskeméti pedofil pap neve? Narancsváros, pedofidesz.
Pandaka pygmaea
2024. április 10. 21:15
És a párizsi olimpia még csak ez után következik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!