Belga kormányfő: Minden félnek önmérsékletet kell tanúsítania!

2024. április 17. 20:51

Alexander De Croo szerint el kell kerülni a helyzet elmérgesedését.

2024. április 17. 20:51

Nyitókép: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

El kell kerülni a helyzet elmérgesedését a Közel-Keleten, minden félnek, a palesztinoknak, Izraelnek és Iránnak is nagyfokú önmérsékletet kell tanúsítania – jelentette ki Alexander De Croo belga miniszterelnök Brüsszelben, a kétnapos uniós csúcstalálkozót megelőzően szerdán. Alexander De Croo érkezésekor rendkívül súlyosnak és elfogadhatatlannak nevezte Irán támadását Izrael ellen, és azt mondta: 

szankciókon kell gondolkodni a támadó országgal szemben.  

 „Az eszkalációt el kell kerülni, ahogy azt is, hogy még több civil veszítse életét, éljenek a palesztin területeken, Izraelben, vagy Iránban. A civilek biztonságát szavatolni kell” – szögezte le a belga kormányfő.

(MTI)

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:14
🍓 ️ ­­­I­­g­­­a­­z­­­i n­i­­­m­­f­­o­­­m­á­­n­­i­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. április 18. 20:23
Hazug szar vagy zsidó. Iránt eddig is számtalan agresszió érte, szankciókkal is súlytották az eltelt 50 év során. Most válaszolt. Jól tette. Remélem az apartheid zsidó terrorállamot meg a nagy tesóját atomsivataggá bombázzák a moszlimok. Bőven megérdemlik a tetves zsidók.
KBA98
2024. április 18. 16:44
Belgium szégyellje magát!
Tommaso
2024. április 18. 11:49
HA IRÁN államelnöke kijelenti, "Belgiumot el fogjuk söpörni a Föld felszinéről", kiváncsi lennék, vajon Alexander De Croo milyen fokú önmérsékletet tanúsitana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!