Zelenszkij: Ha nem érkezik meg az amerikai segély, visszavonulunk!

2024. március 30. 10:38

Az elnök szerint Ukrajna nagyvárosai is komoly veszélybe kerülhetnek.

2024. március 30. 10:38
null

Az ukrán erőknek további területeket kellene átengedniük Oroszországnak, ha nem érkezik hamarosan amerikai katonai segély – figyelmeztetett az amerikai kongresszushoz intézett legutóbbi felhívásában Volodimir Zelenszkij. A CNN pénteki cikkében emlékeztet: a Biden-kabinet több mint egy hónapja próbálja keresztülvinni a képviselőházon az általuk elfogadott 95 milliárd dolláros Ukrajnának szánt nemzetközi segélycsomagot.

Zelenszkij arra figyelmeztetett, hogy a segély hiánya veszélybe sodorhatja Ukrajna nagyvárosait.

„Ha nincs amerikai támogatás, az azt jelenti, hogy nincs légvédelmünk, nincsenek Patriot rakétáink, nincsenek 155 milliméteres tüzérségi lövedékeink. Ez azt jelenti, hogy visszalépünk, visszavonulunk, lépésről lépésre” – mondta az elnök egy pénteken megjelent interjúban. 

 

Összesen 365 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:27
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­l­á­n­y­­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Korrupt Kornél
2024. március 31. 11:46
Ne bazd el tömeggyilkos! A sokmullió hruvnyádat dobd be a közösbe! Ne külföldön koldulj rohadék! Milen vezető vagy? Százezrek halálán gazdagodsz, éled az életed? Menj a frontra rohadj el!
Gasztronauta
2024. március 31. 09:46
"Ez azt jelenti, hogy visszalépünk, visszavonulunk, lépésről lépésre” Végre megértetted!
antal-2
2024. március 31. 09:05
Kell-e Putyinnak ütköző zóna a NATO és közötte mikor beszavazták a finneket és a balti államok üldözik faji alapon az oroszokat?... Érdeke-e egy kisebb területre beszorítania az ukránokat és egy darászfészket hagyni vagy az egészet poroltóval kell tisztítani?... A NATO az agresszív politikájával elérte, hogy Oroszország menjen tovább. Valójában kizárólag a NATO érdeke, hogy Oroszország Európára támadjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!