Videón, ahogy egy oroszországi játszótér mellett csapódik be az ukrán lövedék

2024. március 16. 18:35

Métereken múlt a tragédia.

2024. március 16. 18:35

Nyitókép: Telegram

Játszótér mellett csapódott földbe egy lövedék az ukrán határ mellett található orosz Belgorod városában, amelyről a Telegramra is felkerült egy videó – vette észre a Magyar Nemzet. A becsapódás pillanatában látszik, hogy egy férfi a kutyáját sétáltatta, alig pár méterre tőle robbant fel a lövedék. A férfi az információk szerint túlélte az esetet, könnyebb sérülésekkel és egy szakadt kabáttal megúszta a támadást.

A cikk szerint az ukrán határ közelében fekvő Belgorod város környékét az elmúlt napokban gyakran támadják az ukrán fegyveres erők, szombaton ezen az akción kívül is volt egy két halálos áldozattal és nyolc sebesülttel járó támadás a területi kormányzó beszámolója szerint.

 

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:59
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
alenka
2024. március 17. 21:17
TOMMASO cuncusnak üzenem: a földnek határai vannak, de az emberi butaság határtalan.... A te butaságod, hazugságaid, virtuális támadásaid mocskosságokkal és gyűlölettel meghintve csak üres szenvedélyek. Ezek segítenek neked túlélni: gyatra életed lehet és szánlak...
Tommaso
2024. március 17. 19:01
A Ruszki Birodalom - hoditasi cellal , - Ukrajnara tamadt. A ruszkiseggnyalo Fidess trolljai - a reggeli hsz- eik szerint - meg evvel sincsenek tisztaban. Mivel a ruszki MINDIG a szomszedait tamadta, tamadja, nem lenne megnyugtato ujra egy orosz- magyar hatar. Ennek elkerulese CSAK Ukrajna fennmaradasaval lehetseges. ORBAN ezert szuntesse be azonnal a hazaarulasat, azaz a ruszkik tamogatasat!!
Tommaso
2024. március 17. 18:53
Egy idegen - 500 eve a szomszedai rovasara terjeszkedo -, a mi szabadsagharcainkat is verbefojto nagyhatalom hadsereggel tamadt egy szuveren, ENSZ- tagallamra. Az europai nepek kozos erdeke a ruszki fenevad megallitasa. Annal is inkabb, mert Putyin nyiltan hangoztatott celja a SZU befolyasi ovezetenek visszaszerzese. Es ORBANON - valamint a trolljain - KIVUL egyetlen magyar sem akar ujra ruszki elnyomas alatt elni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!