Térségünk pillanatok alatt felvonulási területté és háborús zónává válhat

2024. március 21. 06:28

Közép-Kelet-Európa vezetőinek óriási a felelőssége.

2024. március 21. 06:28
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Ficsor Márton

Közép-Kelet-Európa vezetőinek óriási a felelőssége, hogy a nyugatnak való kínos megfelelési kényszer, zsarolás vagy éppen némi »jutalom« fejében, hajlandóak-e a térség országait egy konfliktusba belevinni egy atomnagyhatalommal szemben. Ha igen, akkor a térségünk pillanatok alatt felvonulási területté és ezzel háborús zónává válik.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­­o­­­k­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lami66
2024. március 21. 17:31
Én ezt már akkor megmondtam amikor a magyar vezetők elkezdtek agotálni, hogy nekünk milyen jó lesz ha belépünk a natóba. Már akkor látszott hogy a nató lassan elaraszol az orosz határig. és nem az orosz fenyegetés miatt mert akkoriban az oroszok csak papíron léteztek. Egyértelmű a nató szándék a létrehozása óta: az oroszok elpusztítása lehetőleg a kelet európai országok területén, hogy a fényességes nyugat érintetlen maradjon
I feel the earth move under my feet
2024. március 21. 12:59
"lazio154-2 2024. március 21. 11:06 Tudja-e a kormány, hogy a Dunántúl az ország területének csak 1/4-e?" A kormánynak nem kötelessége butaságokat, téves információkat bemagolni.. A Dunántúl területe közel 40%-át teszi ki az országnak :) 36600km2... a 93000-hez mérten ;)
nempolitizalok-0
2024. március 21. 12:57
Ha ny-európai politikus lennék, én is K-európában képzelném el a háborút, hamár orosz területen nem lehet. A hódító háborút is. Jól látszik, hogy a NATO ukrajna ürügyén hóditó háborút szeretne. Megszerezni az orosz nyersanyag és energiaforrásokat. Na ezért kellene kilépni a NATO-ból, mert K-európa adná az emberanyagot és K-európa lenne az, aki egy győzelem esetén piaci áron venné a nyersanyagot a győztes amerikai cégektől. (Libsiknek: USA-ukrán, USA-orosz vegyesvállalat)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!