Orbán Viktor megköszönte Donald Trump elismerő szavait

2024. március 09. 16:36

„Köszönöm, Elnök úr!” – írta közösségi oldalán a magyar miniszterelnök.

2024. március 09. 16:36

Nyitókép: Képernyőfelvétel 

***

Újabb videót osztott meg amerikai útjáról Orbán Viktor miniszterelnök, aki Donald Trumpot korábbi amerikai elnököt, jelenlegi elnökjelöltet látogatta meg Mar-a-Lagóban, Trump floridai rezidenciáján.

Trump a tárgyalást követő fogadáson tartott beszédében elmondta, hogy  „Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor, ő fantasztikus, aki mint tudják Magyarország miniszterelnöke, aki fantasztikus munkát végez.

Nem egy ellentmondásos figura, mert ha elmondja, hogy lesz, akkor az úgy is lesz”

– viccelődött Trump.  Hozzátette, „Ő a főnök. Ő egy nagyszerű vezető, egy fantasztikus vezető, Európában és az egész világon tisztelik őt.”

„Megtisztelő, hogy itt vagy közöttünk, Viktor. Nagyon megtisztelő. Köszönöm!” – mondta Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
syphax-2
2024. március 10. 11:36
"lájkbvajnok" kommentelőtárs ÉLVEZKEDIK ITTEN. HADD' TEGYE! MÁS MÁR ÚGYSEM JUT NEKI......
lájkbajnok
2024. március 09. 22:06 Szerkesztve
Most már szobára is mehetne ez a két nyálas bubu. Gyomorforgató ez a nyilvános petting. „Ah, te olyan erős vagy! Valódi férfi, kicsi kipcsak pulykakakasom! Ah, te szőke jenki cica, te meg a béke igaz harcosa vagy!” Blöeee.
ProletarFC
2024. március 09. 19:07 Szerkesztve
Az elvtársak most nem Moszkvába járnak gazsulálni, hanem Floridába - kompországban csak a szélirány változott. Bayer Zsolt most Mongóliában káromkodik a reklám szerint, a Fidesz meg öngóliában van a pedobotrány óta. MIndenesetre Csukás István szerint fura nép a mongol, mert mindig arra gondol. A zürjén meg elmereng élete zűrjén. Az üzbég boxoló küzd még. Az albánokkal meg magam is elbánok. De mi a frászt csinál a Góbi-sivatag szélén Bayer Zsolt? Elküldték a nagy homokozóba a színes lapátokkal, vödörkével. regressziós hipnózis vagy csak ennyire félreállították? Bizáncban ha valaki útban volt max elküldték a koinobiták közé. kolostorok, zárdák, templomok vagy a püspökségükbe emigrált balogzoltánok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!