Medvegyev tagadja, hogy az oroszok robbantottak Zelenszkij konvojának közelében

2024. március 07. 17:58

Ha így lett volna, akkor el is találják – közölte Dmitrij Medvegyev.

2024. március 07. 17:58

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

***

A Mandiner is beszámolt arról, hogy orosz rakéta csapódott be szerdán Odesszába, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a fekete-tengeri kikötővárosban tartózkodott Kiriákosz Micotákisz görög kormányfővel. Erre a hírre reagált most Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, olvasható a TASSZ oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

Senki sem tervezte, hogy támadást intézzen Zelenszkij ukrán elnök Odesszában tartózkodó autókonvoja ellen 

– közölte Dmitrij Medvegyev.

„Itt minden nyilvánvaló mindenki számára. Egyrészt, hogy nem volt támadás az odesszai autókonvoj ellen, másrészt, ha célpontot tűztünk volna ki, akkor eltaláltuk volna” 

írta Medvegyev a Telegram-csatornáján.


 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­­n­­­y­o­k­­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Málaga21
2024. március 07. 21:16
Nem hülyék a ruszkik, hogy likvidálják a pöcszongoristát.
Ehetős Odó
2024. március 07. 20:22
Szánalmas ez az állandó hohol hazudozás.
Menhetten
2024. március 07. 20:21
Ma megpróbálták megölni Zelenszkijt. Iskander 150 méterre landolt. "Oroszország rakétatámadást intézett Zelenszkij ellen Odesában, Mitsotakisz görög miniszterelnökkel való találkozásának előestéjén: a rakéta 150 méterre landolt a görög delegációtól, ahol a miniszterelnök tartózkodott" - írja a görög média. A görög delegációval minden rendben, mindkét vezető közös nyilatkozatot is tesz majd, úgyhogy Zelenszkijvel minden rendben. Mitsotakis odesai látogatását ugyanezen biztonsági okok miatt nem jelentették be. (Беата Гейдер Szabad Ukrajna 17 ó.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!