Kiderült, hogy mégsem norvég bálnavadász volt a zürichi késelő, hanem egy tunéziai iszlamista terrorista

2024. március 05. 07:23

Mindenesetre most kíváncsian várjuk, vajon a svájci rendőrség felfedezi-e az antiszemita szálat a gyilkossági kísérlet mögött.

2024. március 05. 07:23
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nahát! Ki hitte volna! Teljesen váratlan fordulat! Kiderült, hogy mégsem norvég bálnavadász volt a zürichi késelő, hanem egy tunéziai iszlamista terrorista. Még csak tizenöt éves, és már jobb hely lenne a világ, ha nem élne.

Mindenesetre most kiváncsian várjuk, vajon a svájci rendőrség felfedezi-e az antiszemita szálat a gyilkossági kísérlet mögött.

Nagyon izgalmas nyomozás lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog Blog

Idézőjel

Ugyanis nem lehet azonnal eldönteni, vajon antiszemita támadással állunk-e szemben. Bizony.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
danubius
2024. március 06. 15:31
Megválaszolnám. Kizárt. Nincs mit észrevenni.
Tapeino
2024. március 05. 20:56
Nicsak mennyi de mennyi liberálnáci futkos errefelé! Seggszájú soros-bérkommentelők, talán fizetésnap van a soros werkénél??
o1gpedofil
2024. március 05. 17:07
Hogy van a testuregvizsgalo nagypapa, segglyukszaju?
bodrigyuri
2024. március 05. 15:23 Szerkesztve
Zsóti! Az is kiderült, hogy a nagyapád nyilas pribékként ujjazta a foglyokat. Az is kiderült, hogy amikor ezt már megunta, mert nem volt trendi, akkor beállt ávósnak. Az is kiderült, hogy két várbéli lakást mutyiztál, a csereingatlanokat meg visszamutyiztad. Az is kiderült, hogy a nejed közrejátszott a magyar vérplazma készlet kiárusításában. Az is kiderült, hogy a fölöslegesen és közbeszerzés nélkül vásárolt PCR tesztekből 3 milliárdnyit leselejteztetett. Az is kiderült, hogy közpénzből létrehozott parkban a kurátorságoddal működő alapítvány indiai vendégmunkásokat szállásol el lóvéért. Hát ilyenek ezek a kiderülések, ezt a hülye is tudja. Zsóti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!