A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Kiderült, hogy mégsem norvég bálnavadász volt a zürichi késelő, hanem egy tunéziai iszlamista terrorista

2024. március 05. 07:23

Mindenesetre most kíváncsian várjuk, vajon a svájci rendőrség felfedezi-e az antiszemita szálat a gyilkossági kísérlet mögött.

2024. március 05. 07:23
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nahát! Ki hitte volna! Teljesen váratlan fordulat! Kiderült, hogy mégsem norvég bálnavadász volt a zürichi késelő, hanem egy tunéziai iszlamista terrorista. Még csak tizenöt éves, és már jobb hely lenne a világ, ha nem élne.

Mindenesetre most kiváncsian várjuk, vajon a svájci rendőrség felfedezi-e az antiszemita szálat a gyilkossági kísérlet mögött.

Nagyon izgalmas nyomozás lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog Blog

Idézőjel

Ugyanis nem lehet azonnal eldönteni, vajon antiszemita támadással állunk-e szemben. Bizony.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
danubius
2024. március 06. 15:31
Megválaszolnám. Kizárt. Nincs mit észrevenni.
Tapeino
2024. március 05. 20:56
Nicsak mennyi de mennyi liberálnáci futkos errefelé! Seggszájú soros-bérkommentelők, talán fizetésnap van a soros werkénél??
bodrigyuri
2024. március 05. 15:23 Szerkesztve
Zsóti! Az is kiderült, hogy a nagyapád nyilas pribékként ujjazta a foglyokat. Az is kiderült, hogy amikor ezt már megunta, mert nem volt trendi, akkor beállt ávósnak. Az is kiderült, hogy két várbéli lakást mutyiztál, a csereingatlanokat meg visszamutyiztad. Az is kiderült, hogy a nejed közrejátszott a magyar vérplazma készlet kiárusításában. Az is kiderült, hogy a fölöslegesen és közbeszerzés nélkül vásárolt PCR tesztekből 3 milliárdnyit leselejteztetett. Az is kiderült, hogy közpénzből létrehozott parkban a kurátorságoddal működő alapítvány indiai vendégmunkásokat szállásol el lóvéért. Hát ilyenek ezek a kiderülések, ezt a hülye is tudja. Zsóti!
szeekely
2024. március 05. 13:35
Hogyan "tombol" Europaban, pl. az angliusok földjen, az antiszemitizmus? Kedvenc cionista organumunk, a Mandi, ezt irja: "A Community Security Trust (CST) – amely a brit zsidóknak nyújt védelmet az antiszemita támadásokkal szemben – szerint a gyűlöletbűncselekmények robbanásszerű növekedése abszolút szégyen. A CST 2023 során 3328 gyalázkodást, 266 támadást, 305 fenyegetést és 182 rongálást regisztrált." Igen-igen, jol tetszettek olvasni! Az elkövetett "gyűlöletbűncselekmények" több mit 80%-a verbalis gyalázkodás!! Lol. Par napja a Lehel teren egy rohangaszo roma fiatalember elsodort egy kisfiut a szulei mellől, aki elesett es sirt. Mire a kisfiu edesapja fölnezett, a roma mar a ter masik felenel jart. Utana kialtott: "Rohadt c.gany, meg ne lassalak itt meg egyszer, mert kitaposom a beledet!" A verbalis gyűlöletbűncselekmény elköveteset, a roma amokfuto megfenyegeteset, többen hangosan helyeseltek. Am statisztika nem keszult es a Mandiner se szamolt be elrettenteskeppen az esetről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról