Kadirov: Az Ahmat csecsen harcosai segítettek elfogni a terroristákat

2024. március 23. 13:16

„A különleges művelet során egyetlen rendfenntartó sem sérült meg” – olvasható a közleményben.

2024. március 23. 13:16

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

Ramzan Kadirov csecsenföldi államfő közölte, hogy csecsen katonák is részt vettek a moszkvai terrortámadás feltételezett elkövetőinek őrizetbe vételében. Autójukat reggel fedezték fel a brjanszki régióban – jelentette az FSZB, a Kommersant cikke szerint. Kadirov szerint a régióban állomásozó Ahmat ezred harcosai, valamint az FSZB különleges erői vettek részt az őrizetbe vételben. 

A különleges művelet során egyetlen rendfenntartó sem sérült meg” 

– írta Telegram-csatornáján.

A portálon felidézik: a Moszkva melletti Krokus városháza ellen március 22-én terrortámadás történt. Egy álruhás férfiakból álló csoport tüzet nyitott az épületben, majd tüzet gyújtott. Az SZKR szerint 115 ember vesztette életét. Andrej Vorobjov, Moszkva régió kormányzója arra figyelmeztetett, hogy az áldozatok száma jelentősen emelkedhet.

***

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­y­­o­­k­­ ­­v­­­á­r­­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Turán
2024. március 23. 17:07
Na ez a kretén megint előkerült? Kb havonta elindult hogy leigázza az ukikat aztán eltűnt mint ha nem is létezne..Segített ez az anyjának kecskével qrni..😅😅😅
iSTaR_GoM
2024. március 23. 16:17
Nem csodálkozom, hogy Kadirov segédkezet nyújt. Őket egy esetleges ilyen érintettség nagyon érzékenyen érintené.
T. Péter
2024. március 23. 16:07
"Krokus városháza" Anyám, borogass...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!