Izrael szerint lángba borítaná a ramadán alatt a régiót a Hamász

2024. március 09. 21:12

Az izraeli hírszerzés szerint egyre nehezebben haladnak a túsztárgyalások.

2024. március 09. 21:12
Hamász-tagok örvendeznek

Nyitókép: HAZEM BADER / AFP

***

A Moszad igazgatója, David Barnea pénteken találkozott a CIA vezetőjével, Bill Burns-szel,  hogy a Hamász által fogva tartott emberek kiszabadításáról egyeztessen – írta a The Times of Israel. Az izraeli hírszerzés közleménye arról számolt be, hogy „jelenleg a Hamász úgy akarja megszilárdítani tárgyalási pozícióját, hogy úgy tesz mintha nem lenne érdekelt a megállapodásban”.

Hozzátették, hogy a terrorszervezet a vasárnap kezdődő

ramadán idején lángra akarja lobbantani a régiót.

A kémszervezet azt is közölte, hogy „a tárgyalások és a közvetítőkkel való együttműködés folytatódik a megállapodások előmozdítására érdekében”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-86
2024. május 27. 20:57
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­l­­­d­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. március 10. 15:09 Szerkesztve
Helyes! Pusztuljon az apartheid, népirtó, zsidó terrorállam!
Tommaso
2024. március 10. 10:45
Nem az aldozatok szama a donto, hanem hogy ki kezdte a harcot. [ 75 eve MINDIG] az arabok, akik a sajat nepuket hasznaljak pajzsnak. EZERT a sok civil halott. Raadasul az arabok celzottan civileket gyilkoltak, a zsidok, nem! Orulok, hogy segithettem a toritudatlan I feel the earth...-nak
Tommaso
2024. március 10. 09:22
Az iszlamista terrorista meg a szent unnep idejen sem nyugszik. a HamaSS nem tisztel sem embert, sem Istent. Meg a sajatjat sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!