Így tapsolt Messi az Oscar-díjátadón (VIDEÓ)

2024. március 11. 06:52

Nem a kétlábú, hanem a négylábú Messi jelent meg a gálán.

2024. március 11. 06:52

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, magyar idő szerint hétfő hajnalban kiosztották az idei Oscar-díjakat. A legjobb film az Oppenheimer lett, melynek rendezőjét, Christopher Nolant, és a Lewis Strauss-t alakító Robert Downey Jr.-t is díjazták.

Az X közösségi oldalra olyan felvételek is felkerültek a díjátadóról, melyen megjelent az Egy zuhanás anatómiája című film border collie sztárja, Messi is csokornyakkendőben, ahogy Robert Downey Jr.-t tapsolja.

Pedig Messit eleinte be se akarták engedni a gálára.

Ugyanis a konkurens produkciók munkatársai arra panaszkodtak, hogy a film alkotói Messivel határozott előnyt próbálnak maguknak kovácsolni a szavazóbizottságnál – számolt be a Hollywood Reporter.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

Magyar szempontból a legérdekesebb Mihalek Zsuzsa berendező Oscar-díja, amit a Szegény párák című filmben látható munkájáért kapott. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­­n­­y­­­o­k­ ­­v­á­­­r­­­n­a­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 11. 13:52
Gagyi zsidó szar.
cutcopy
2024. március 11. 08:39
"Messit eleinte be se akarták engedni a gálára. Ugyanis a konkurens produkciók munkatársai arra panaszkodtak, hogy a film alkotói Messivel határozott előnyt próbálnak maguknak kovácsolni a szavazóbizottságnál" Mint ha nem lettek volna tökéletesen tisztában vele hogy a gálára a döntés már rég megszületett..
llnnhegyi
2024. március 11. 07:04 Szerkesztve
A futball aranycipője vagy a Oscar nevű termékdíj ( függöny, szőnyeg, fogkrém stb) az értékesebb? És még eltiltáson törik a fejüket, egymás ellen( fúrják a másikat). Az ukrán háború?? Oscar? Színész a hadúr!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!