Elképesztő dolgokat állít az egyik elfogott terrorista (videó)

2024. március 23. 15:41

A gyanúsított a kihallgatásakor hátborzongató információkat osztott meg.

2024. március 23. 15:41

Nyitókép: Ali Cura/Getty Images

 

Ahogy arról a Mandiner is több ízben beszámolt, péntek este súlyos terrortámadás történt Moszkvában. A támadás nyolc legfontosabb részletét itt szedtük pontokba. 

Az X-en terjed az a videó, amiben látható az egyik elfogott terrorista kihallgatásának egy részlete. A tádzsik állampolgárságú férfit öt társával fogták el a nyugat-oroszországi Brjanszk régió egyik településének közelében. A merényletet végrehajtó terroristák állítólag azzal az autóval menekültek, amivel a helyszínre is érkeztek péntek este. Moszkvától több, mint 400 kilométerre jutottak, mikor elfogták őket a biztonsági erők – olvasható az infostart.hu-n. 

Több internetes portál arról számolt be, hogy kisebb tűzharc alakult ki a belbiztonságiak és a terroisták közt, amely után kettőt sikerült elfogni, másik három társuk a közeli erdőben próbált meg elbújni. Nem sokkal később Moszka közölte, hogy mint az öt gyanúsítottat elfogták, közülük az egyiket ki is hallgatták a helyszínen. 

A videóban hallható, ahogy a terrorista azt mondja, hogy Törökországból érkezett Moszkvába, és 500 000 rubelt kapott a bűncselekményért. A „Miért lőtted le az embereket?” kérdésre azt felelte: 

Pénzért, félmillió rubelért.”

Majd hozzátette: „Azt mondták, hogy menjek és öljem meg az embereket, nem számít, milyenek.”

 

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 24. 20:40
Kovács Ubul bácsi ti már levettétek a Lenin képet az ÁVH-nál? Amikor én ottvoltam még fent volt.
zavulon
2024. március 24. 06:23
Megjegyzem az "Elképesztő" rész kimaradt a posztból. Miféle szerkesztői munka az ilyen?
Palatin
2024. március 23. 20:58
Európa már csak Putyin intelligenciájában bízhat. A Nyugati vezetés befuccsolt, Európa szabadesésben van. Júniusban ki kell trágyázni a brüsszeli disznóólat. Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
lendvaiildiko
2024. március 23. 20:56
lajakab gondoltai a legalább 130 halálos áldozatot követelő merénylet kapcsán: "MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI !" Az úton elgázolt kutyámat autómon hazahoztam, hogy kertünkben földeljem el. A szomszéd kutya szomorúan leült a kocsim mellett. A kutya nem örvendezett, hanem szomorú képpel nézte az autót legalább 5 percig. Időnként van olyan érzésem, hogy az ember sokszor tanulhat a kutyáktól....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!