Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

A pápa beállt az oroszok mellé a sötét oldalra

2024. március 10. 07:13

A pápa a gyilkosok mellé állt az elnyomottakkal szemben.

2024. március 10. 07:13
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Andreas SOLARO / AFP

***

„A pápa kapitulációra és az oroszokkal szembeni fegyverletételre, önfeladásra szólította fel Ukrajnát. A római egyházfő ezzel korábbi álláspontját változtatta meg, amelyben elítélte az orosz területszerző tömeggyilkos háborút. Javaslatával az oroszoknak adná nem csupán a megszállt ukrán területet, hanem egész Ukrajnát, megnyitná az utat Putyin előtt Európába.

A pápa Ukrajna átadásával a III. világháborút veszélyezteti, mert csak abban az esetben lehetne elkerülni azt, ha a béke érdekében mindenki lemondana a védekezésről, átadna mindent az oroszoknak. Ez pedig nem fog megtörténni. Álnok és hazug retorika a békére, az emberéletekre való hivatkozás, mert ez még több halottal járna. Nem is erről van szó.

Annyit még a Vatikánból is lehet látni, hogy az oroszok nem elégednének meg a két keleti megye megszerzésével. Nyíltan hangoztatják az eredeti terveiket, Kijev és egész Ukrajna elfoglalását. Újabb országokat fenyegetnek arra az esetre, ha Ukrajna kapitulál. A pápa nem a megtámadottak, az üldözöttek, az elnyomottak, hanem a gyilkosok mellé állt.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Vatikánon belüli hatalmi harc eldőlt, győztek azok a sötét erők, amelyek a katolikus egyház államok fölötti világuralmáról soha nem mondtak le, amelynek nem más az akadálya, mint a felvilágosodásból született liberális demokratikus világrend, amit Róma sötét urai az ellenségüknek tartanak. Ráéreztek, hogy Putyin ezt megdöntheti.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 25. 00:05
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­­ ­s­­z­e­­x­­i­­­ ­p­u­n­­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
edico
2024. március 12. 05:53
Örök rejtély marad, miért megy szembe Bartus állandó jelleggel a józan ésszel. Csak nem szellemi fogyatékos?
MyOp
2024. március 11. 20:45
Eddig is lehetett tudni, hogy Bartus elmebeteg, de hogy ennyire... Hát igen, ennyire.
Csigorin
2024. március 11. 16:55
Bartus szerint az a keresztenyi es Istennek tetszo, ha vagohidra hajtanak ertelmetlenul egy egesz nepet. Persze bartus a vallashoz se ert tobbet mint a politikahoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!